Επιστρέφει τον “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Ποιο κανάλι τον παλιορκεί;

 
Επιστρέφει τον “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Ποιο κανάλι τον παλιορκεί;

Ενημερώθηκε: 08/10/21 - 11:44

Μπορεί αυτή τη στιγμή στο OPEN να έχουν εν πολλοίς συνειδητοποιήσει ότι το α’ μέρος της σεζόν χάθηκε ωστόσο δεν έχουν σκοπό να αφήσουν και το β’ μέρος να πάει χαμένο. Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μου, ετοιμάζουν να αντεπιτεθούν και μάλιστα πολύ δυνατά.

Στο πλαίσιο αυτό έκαναν κρούση στην Βίκυ Λάσκαρη που ήταν η παραγωγός του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” με σκοπό η εκπομπή να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μάλιστα, έχει ήδη γίνει μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Το OPEN επιθυμεί διακαώς να φιλοξενήσει την εκπομπή που μεγαλούργησε τόσο στην κρατική τηλεόραση όσο και στον ΣΚΑΪ με εξαίρεση ίσως την τελευταία χρονιά όπου ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια αιφνιδιαστική κίνηση αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, το κανάλι της Παιανίας προσφέρει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να καταφέρει να έχει τον γνωστό ηθοποιό στο τιμόνι της εκπομπής.

Αν τελικά θα πειστεί η παραγωγή η οποία παράλληλα έχει αναλάβει και την εκπομπή “Δυνατά” του Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ και καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε δημοσίως μιλήσει για το τέλος εποχής της συγκεκριμένης εκπομπής, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Πηγή: Tinasmess