Φως στο Τούνελ (31/5): Σοκ απόψε με τη δολοφονία Γραικού! Η «εξομολόγηση» του δράστη στην Αγγελική Νικολούλη

Φως στο Τούνελ (31/5): Σοκ απόψε με τη δολοφονία Γραικού! Η «εξομολόγηση» του δράστη στην Αγγελική Νικολούλη
Ενημερώθηκε: 31/05/19 - 22:07

Φως στο τούνελ: Ένα ιδιαίτερο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε Παρασκευή (31/05) ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στον Alpha, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, ύστερα από τρία χρόνια ερευνών για τον εντοπισμού μετά την εξαφάνιση.

Απόψε αναμένονται μεγάλες αποκαλύψεις από άγνωστες πτυχές της ιστορίας καθώς και λεπτομέρειες αλλά και το βίντεο με την Αγγελική Νικολούλη και τον καθ' ομολογία 46χρονο δράστη, που επιχείρησε να παραπλανήσει την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της, όταν προσφέρθηκε να της δείξει με το αυτοκίνητο του την τελευταία διαδρομή του άτυχου Δημήτρη Γραικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΑΙΚΟΥ

 

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ' ομολογία δράστης, ήταν ο έμπορος με τον οποίο ο Γραικός είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του,ενώ σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Απόψε Παρασκευή (31/5) στις 23:45

 

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού Φως στο τούνελ με κάποιες από τις παραπλανητικές απαντήσεις του εμπόρου στην Αγγελική Νικολούλη, σε μια προσπάθεια να «θολώσει» τα νερά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA