Γιάννης Μπέζος για «Παρουσιάστε»: «Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η πλοκή»

Γιάννης Μπέζος για «Παρουσιάστε»: «Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η πλοκή»
Ενημερώθηκε: 26/09/20 - 09:23

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή την πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παρουσιάστε».

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πλοκή αλλά και την παραγωγή της σειράς.

Ήταν μια πρόταση του σταθμού, του Μάκη Πιτταρά που υπογράφει το σενάριο, και δεν έχει καμιά σχέση με τα παλιά. Η σύνδεση τους είναι το χιούμορ και η παρουσία μου.

Η πλοκή της;

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο η πλοκή της. Δύο στρατόπεδα με διαφορετικούς διοικητές, που έρχονται σε αντιπαλότητα λόγω ιδιοσυγκρασίας. Εγώ διοικώ ένα πολύ πειθαρχημένο στρατόπεδο – υποτίθεται -, θα έλεγα πιο υπηρεσιακό. Ο Μανώλης κάνει ένα διοικητή πιο ελαστικό και χύμα. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στο στρατό κατά κόρον. Και επειδή αναγκαστικά, κάποια στιγμή, συγκατοικούν στο ίδιο στρατόπεδο, αυτό δημιουργεί τριβές.

Θα τη χαρακτηρίζατε μεγάλη παραγωγή;

Μια κανονική παραγωγή. Ούτε φτωχή, ούτε πλούσια. Για να δώσω μια εικόνα, υπάρχουν 5 – 6 χώροι στο πλατό και ένας εξωτερικός. Με τα μέσα που διαθέτει η πιάτσα, που είναι περιορισμένα, έχει γίνει το καλύτερο δυνατόν. Τουλάχιστον, αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη, δεν ξέρω αν είναι πλούσια ή φτωχά, αλλά δεν δικαιολογείται να μην έχουν μια αρχοντιά. Που δεν έχει να κάνει με τον πλούτο, αλλά με τη διάθεση και την αισθητική.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ