Γιώργος Τσαλίκης: Τι απαντά το περιβάλλον του μετά την καταγγελία του ΣΚΑΪ – «Θα προσφύγει στα δικαστήρια»

 
Γιώργος Τσαλίκης: Τι απαντά το περιβάλλον του μετά την καταγγελία του ΣΚΑΪ – «Θα προσφύγει στα δικαστήρια»

Ενημερώθηκε: 16/06/21 - 12:38

Συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother είχε υπογράψει ο Γιώργος Τσαλίκης πριν από περίπου δύο μήνες, όταν αναχώρησε για την Αυστραλία.

Ο τραγουδιστής, επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες και σε δηλώσεις που έκανε το αεροδρόμιο ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το κανάλι, γεγονός που ενόχλησε το ΣΚΑΪ, καθώς εκείνο δεν είχε προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Ευτυχείτε», το κανάλι προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Τσαλίκη για παραβίαση του όρου εχεμύθειας, την ίδια στιγμή που εκείνος είχε δώσει διορία μέχρι σήμερα στο κανάλι, ώστε να συζητήσουν αναφορικά με τη συνεργασία τους και πώς τελικά θα εξελιχθεί.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής μίλησαν με τον περιβάλλον του καλλιτέχνη και ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε όσα ειπώθηκαν: «Είναι έκπληκτος ο τραγουδιστής με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ εναντίον του, καθώς ο ΣΚΑΪ μέχρι και πριν από πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον διαβεβαίωνε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει κανένας όρος που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε. Δεν κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους ανακοινώσεις, αλλά ρωτήθηκε. Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στη σοουμπίζ δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για καμία συμφωνία. Θα προσφύγει στα δικαστήρια».