Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου: Αποχώρησε ο Μικρούτσικος

 
Χαμός στην εκπομπή της Καινούργιου: Αποχώρησε ο Μικρούτσικος

Ενημερώθηκε: 10/01/23 - 12:23

Χαμός, χαμός και πόλεμος πυρηνικός έγινε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αποχωρεί από το πλατό και Κατερίνα Καινούργιου να ζητά από τους συνεργάτες της να επιστρέψει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος με σχόλιο της Χρύσλας Γεωργακοπούλου και αποχώρησε από το πλατό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ζήτησε από τον παρουσιαστή να επιστρέψει στο πλατό και εκείνος μπήκε μέσα και ξέσπασε κατά της δημοσιογράφου που τον ειρωνεύτηκε. «Μην μου κάνετε μηνύματα έξω, θέλω τον Ανδρέα μέσα γιατί αυτή τη στιγμή θα την πληρώσω πάλι εγώ. Φέρτε μου τον Ανδρέα μέσα για να δούμε τι τον έχει ενοχλήσει. Δεν μου αρέσει να φεύγει κανένας συνεργάτης και ειδικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε λέγοντας: «Γιατί θες να το επαναλάβουμε; Κατερίνα μου, εγώ έκανα μια συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος με τίμησε με μια σειρά προτάσεων. Μέσω Θέμη προέκυψε και αυτή η συνεργασία. Με τίμησε και τον τιμώ με μια παρουσία εδώ και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σε κριτική αυτών που συμβαίνουν, κοινωνικά, πολιτικά, ό,τι θέλεις. Από εκεί και πέρα όμως εγώ δεν θα ανέχομαι ούτε να με ειρωνεύονται, ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα. Εκεί θα αντιδράσω. Δεν μπορεί εδώ η Χρύσλα ή όποια Χρύσλα να μου πει με ύφος «Πόση ώρα μιλούσες;». Εγώ μιλάω με επιχειρήματα. Αυτή η ειρωνεία… δεν την ανέχομαι. Σέβομαι τον Νίκο Κοκλώνη, εσάς και τους τηλεθεατές. Δεν θα διαπομπεύομαι από κανέναν. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά έχω αξιοπρέπεια! Έχω μάθει να ζω με το τίποτα και θα συνεχίζω να ζω έτσι αλλά αξιοπρεπής. Όχι νούμερο. Μην μου το συνεχίζεις γιατί θα ξαναπάω στην τουαλέτα».
Εν συνεχεία η Κατερίνα Καινούργιου έιπε: «Την εκπομπή τυχαίνει να την παρουσιάζω εγώ, και για τον Γρηγόρη, και για τη Χρύσλα, και για τον Στέφανο και για τον Γιάννη είναι μεγάλη τιμή που είσαι εδώ. Στενοχωριέμαι. Είμαι κάποια χρόνια μικρότερή σου, μεγάλωσα λοιπόν βλέποντάς σε στην τηλεόραση και σε θαυμάζω πάρα πολύ. Εμένα σε αυτά τα 2 χρόνια με έχεις κάνει πολύ καλύτερη παρουσιάστρια
».

Τέλος, τον λόγο πήρε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία τόνισε: «Σέβομαι τον εαυτό μου και τον Ανδρέα. Είμαι αξιοπρεπής, κανένας δεν δουλεύει γιατί θέλει να κάνει στο σπίτι του αλλά για να βιοπορίζεται. Όλοι έχουμε την ίδια ανάγκη για δουλειά και κανείς μας ποτέ δεν έχει χαρακτηρίσει τον άλλο ως αλήτη. Κανένας δεν έχει γελάσει με τις ικανότητες και την απόδοση των άλλων, και οφείλω να σου πω πως στο σπίτι μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους, δεύτερον να σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν διαγράψει μία πορεία με τα κότσια τους και τρίτον να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι για τρίτη χρονιά να καταλαβαίνουν ακόμα και τι θέλω να πω μετά από 10 δευτερόλεπτα. Σήμερα με απογοήτευσες σε προσωπικό επίπεδο».

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ