Η Φάρμα αλλάζει όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Η Φάρμα αλλάζει όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1
Ενημερώθηκε: 31/01/21 - 09:42

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε τον Μάρτιο απ' τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την έλευση της Φάρμας στο πρόγραμμα του. 

Οι αλλαγές αυτές αφορούν όλο το πρόγραμμα του καναλιού, αφού επηρεάζει τόσο την απογευματινή ζώνη , όσο και το Prime time, με αλλαγές που δεν θα το περίμενε κανείς.

Ας ξεκινήσουμε απο την πολύ προστάτη αλλαγή, που μόνο τυχαία δεν είναι ... Από τη Δευτέρα, η Φαμίλια θα παίζει σε επανάληψη κάθε μέρα στις 16:00. Σύμφωνα με πληροφορείς, είναι ένα μικρό τεστ αυτό, μιας και απο το Μάρτιο φαίνεται οτι θα σταματήσει η προβολή του απο το Prime Time και θα παίζει καθημερινά με 25 λεπτά (καθαρά) στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Άλλωστε μιλάμε για αυτοτελή επεισόδια που μπορούν να κοπούν...

Με την αλλαγή αυτή, μένει  το κενό την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Prime time. Η σκέψη λοιπόν και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Tvnea.com, είναι την Τετάρτη στις 21:00 να μπει το Καφέ της Χαράς. Πριν φτάσουμε στη Φάρμα, σχεδιάζεται η αλλαγή και στις Άγριες Μέλισσες, με καθαρά δίωρα επεισόδια. Δηλαδή, η Πέμπτη θα αφαιρεθεί και οι ώρες αυτές θα προστεθούν στα επεισόδια που θα παίζουν κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη απο τις 22:00 μέχρι και τις 00:00.

Έτσι , σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που δεν τις επιβεβαιώνουν ακόμα απο τον ΑΝΤ1, η Φάρμα θα παίζει Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:00  μέχρι και τις 00:00.

Απο το πρόγραμμα, για την ώρα, δεν θα αλλάξει τίποτα άλλο απολύτως, αφού ο Ήλιος έχει πάρει την ανιούσα στην τηλεθέαση ενώ το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, αναμένεται να μπει για lead in του Still Standing.