Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση

 
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση

Ενημερώθηκε: 09/05/22 - 21:37

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», πρόκειται να δούμε εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Σύμφωνα με spoiler η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Ελένη αποφασίζει να ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη και να μιλήσει για όλα όσα την απασχολούν. Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όλα πάνε καλά μέχρι που ο νεαρός έχει μία νέα ψυχολογική μετάπτωση και φαντάζεται ότι η Ελένη είναι η Μυρτάλη.

Εκείνη τη στιγμή, η κοπέλα τού κάνει ακόμη πιο ευδιάκριτα τα όριά της. Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ο Αλέξης πηγαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύονται ο Φίλιππος και το μωρό, αλλά εκεί βρίσκεται η Μυρτάλη.

Η τελευταία μόλις τον βλέπει παγώνει και φεύγει σαν κυνηγημένη, με εκείνον να την ακολουθεί και να δείχνει να μην καταλαβαίνει για ποιο λόγο τον φοβάται. Αργότερα, λοιπόν, πηγαίνει στο γραφείο του για την προγραμματισμένη συνεδρία με την Ελένη και εκείνη βιώνει μία δυσάρεστη εμπειρία. Ο Αλέξης έχει ακόμη μία ψυχολογική μετάπτωση, βγαίνει εκτός εαυτού και τη διεκδικεί ερωτικά κάπως άγαρμπα, νομίζοντας πάλι πως είναι η Μυρτάλη.

Τότε η Ελένη φεύγει και καταγγέλλει τον άντρα για σεξουαλική παρενόχληση και στη συνέχεια επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Λίγη ώρα μετά, ο Αλέξης οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και ο Κουράκος τού ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, με εκείνον να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ