Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Εύα και ο Στάθης χωρίζουν

 
 Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Εύα και ο Στάθης χωρίζουν

Ενημερώθηκε: 24/05/22 - 19:53

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Σύμφωνα με spoiler, η Εύα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα στη σχέση της με τον Στάθη και αποφασίζει να τον χωρίσει.

Η Εύα και ο Στάθης, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο, γοητεύτηκαν ο ένας από την παρουσία του άλλου και σταδιακά κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα.

Κι ενώ η γυναίκα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη για τη στάση που κρατάει απέναντί της, εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε περαιτέρω δεσμεύσεις. Ειδικά με όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του.

Σύντομα, σύμφωνα με spoiler, η Εύα συνειδητοποιεί και αποδέχεται πλέον ότι ο Στάθης δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ έτοιμος για να επενδύσει συναισθηματικά στη σχέση τους και παίρνει μία σημαντική απόφαση γι’ αυτήν. Του ανακοινώνει ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να χωρίσουν.

Αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Στάθη, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις, καθώς επίσης να το σκεφτεί ξανά. Ακόμη, την κατηγορεί έμμεσα ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνει να μη σέβεται τα όρια που έχει θέσει από την αρχή. Αλλά μάταια. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η Εύα σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει για λίγο καιρό από τη Μάνη, παίρνοντας τον χρόνο της, για να επαναξιολογήσει τις προτεραιότητές της αλλά και τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα στη ζωή της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ