Καταγγελία εργαζομένων ΔΟΛ: Κύριε Μαρινάκη αν ήσουν πραγματικός εκδότης θα έπρεπε να ανησυχείς

Καταγγελία εργαζομένων ΔΟΛ: «Και να σκεφθείς οτι οι περισσότεροι είχαμε δει θετικά το γεγονός οτι ο ΔΟΛ δεν πέρασε στα χέρια του Σαββίδη…»
Ενημερώθηκε: 06/02/19 - 22:23

Μια καταγγελία από εργαζομένους του ΔΟΛ που βρίσκονται σε απόγνωση εξαιτίας της μη καταβολής δεδουλευμένων, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο thepressroom.gr δεν μας έχει έρθει καμία τέτοια καταγγελία, εργαζομένων του ΔΟΛ που υπάγονται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο δημοσιεύουμε το κείμενο από το enimerosi24.gr :

«To πρόβλημα και η γκρίνια στα «ΝΕΑ» δεν είναι από την περισσότερη δουλειά λόγω της αύξησης κατά οκτώ των σελίδων της ύλης στο καθημερινό φύλλο, αλλά και στα »ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». Το μεγαλύτερο πρόβλημα πηγάζει από το κακό κλίμα που έχει δημιουργήσει σε δημοσιογράφους και τεχνικούς ο τρόπος αντιμετώπισής τους από την πρώτη στιγμή που ο ΔΟΛ πέρασε στην ιδιοκτησία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αναφέρομαι στο ότι κατάμουτρα στο λένε διευθυντές παραδιευθυντές και παρατρεχάμενοι ότι »χάρη σου κάνουμε που δουλεύεις και πληρώνεσαι…» Και να σκεφθείς οτι οι περισσότεροι είχαμε δει θετικά το γεγονός οτι ο ΔΟΛ δεν πέρασε στα χέρια του Σαββίδη. Και φυσικά ας μην αναφερθούμε και πάλι στο οτι τα Κυριακάτικα είναι άγνωστη λέξη με την προκλητική κάλυψη της ΕΣΗΕΑ και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είναι ευνοούμενη του »μαγαζιού»… Μπορείς να μεταφέρεις με δεκάδες παραδείγματα την απογοήτευση των εργαζομένων δημοσιογράφων και τεχνικών αλλά δεν υπάρχει λογος. Αφού οι »υπεύθυνοι» δεν αντιλαμβάνονται οτι έχοντας δυσαρεστημένους εργαζομενους που δεν νιώθουν και ιδιαιτερη τιμή τους να δουλεύουν για σενα είναι φυσικό επόμενο στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους αργά ή γρήγορα να φανεί και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται… Το ελατήριο μπορεί να το τεντώνεις αλλά μετά από ένα όριο το ελατήριο καταστρέφεται… Κύριε Μαρινάκη αν ήσουν πραγματικός εκδότης θα έπρεπε να ανησυχείς.

Ν.Α.Ν»