Λάκης Λαζόπουλος: Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με το Open

Λάκης Λαζόπουλος: Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με το Open
Ενημερώθηκε: 10/04/19 - 11:50

Λάκης Λαζόπουλος: Το Αλ Τσαντίρι της Τρίτης βγήκε στον αέρα μειωμένο καρά μια ώρα αφού δεν μεταδόθηκε η ενότητα «Αλ Σιχτίρι».

Πολλά γράφτηκαν κι έτσι ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση για ό,τι συμβαίνει βάζοντας τέλος στις φήμες και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις με την διοίκηση του καναλιού.

«Αυτή τη φορά δεν θα είναι Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μια έμπνευση, σας την είπα στην προηγούμενη εκπομπή. Να οργανώσω μια συζήτηση και να ρίξω φως στην ιστορία. Αλλά το κανάλι θεώρησε και σωστά ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μια άλλη εκπομπή. Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή, να μην ακολουθεί μια ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια άλλη εκπομπή που θα λέγεται. Φως στην ιστορία, να είμαι εγώ από κάτω με εσάς, να ρωτάμε όλοι, να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους κι έναν δημοσιογράφο να συντονίζει.Και είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, οπότε δεν πρόλαβα να το οργανώσω και άκουσα όλα αυτά τα fake news που βγήκαν. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.