Λιάγκας: Άνω κάτω πριν την πρεμιέρα - Ποιος «τα βρόντηξε και έφυγε»

liagkas
Ενημερώθηκε: 07/09/19 - 19:43

ΣΚΑΪ: Άνω κάτω με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Λίγο πριν ξεκινήσει κάποιος τα «βρόντηξε και έφυγε». Τι θα γίνει τελικά με την πρεμιέρα; Θα προλάβει το καναλι να κάνει όλα όσα είχε σχεδιάσει;

Σύμφωνα με το  tinasmess λίγο πριν την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και ξεκίνησαν τα μικροπροβλήματα και οι αλλαγές ( Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγές, ανατροπές και αποχωρήσεις λίγο πριν την πρεμιέρα).

liagas

«Τα βρόντηξε και έφυγε» ο Σαρρής

Μπορεί ο παραγωγός Γιάννης Σαρρής να δήλωσε ξαφνικά την παραίτηση του, καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και την πίεση, μπορεί το πλατό να μην είναι ακόμη έτοιμο κι όλοι να τρέχουν και να μην φτάνουν, ωστόσο η πρεμιέρα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”  αντί για 16 Σεπτεμβρίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση από το κανάλι γράφει:

“Από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μεσημέρι 12.00 – 14.00,
o Γιώργος Λιάγκας και δίπλα του η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Κάλια Ελευθερίου και η Κατερίνα Γκαγκάκη, θα έχουν μάτια ανοιχτά, αυτιά παντού και στόμα… ποτέ κλειστό!

Με κεφάτη διάθεση, αστείρευτο χιούμορ και ενδιαφέροντα σχολιασμό, στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», θα παρουσιάζουν νέα από την ημερήσια ατζέντα της showbiz, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες της επικαιρότητας, αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, lifestyle ειδήσεις, εύκολες και οικονομικές συνταγές, θέματα για τη γυναίκα και το παιδί.

Γιατί στην απόλυτη infotainment εκπομπή, μέσα σ’ ένα δίωρο χωρούν όλα!”

Συνεχίζει ο Βερύκιος στο Happy Day, αλλά με αλλαγές

Σε άλλα τηλεοπτικά νέα, ο Δήμος Βερύκιος θα διατηρήσει την καθημερινή τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή Happy Day, μέσα από τον ραδιοθάλαμο του Alpha 989.

Όπως αναφέρει το E-tetradio φέτος όμως η εμφάνισή του θα είναι διαφοροποιημένη. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα βγαίνει από το στούντιο από το οποίο κάνει εκπομπή μαζί με τον Τάκη Χατζή, αλλά θα πηγαίνει σε ένα διπλανό, για ένα 20λεπτο, και θα κάνει κανονικά το σχόλιο που συνηθίζει, μόνος του.

berykios

Την ίδια ώρα ο Τάκης Χατζής θα συνεχίζει κανονικά τη ραδιοφωνική εκπομπή, βάζοντας εκείνο το διάστημα μία συνέντευξη συνήθως, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.