Μπέζος, Αποστόλου και Θεοφάνους τα βαριά χαρτιά του Open

 
Μπέζος, Αποστόλου και Θεοφάνους τα βαριά χαρτιά του Open

Ενημερώθηκε: 15/05/22 - 14:41

Κόσμος πάει και έρχεται στο Open για το νέο πρόγραμμά του τη σεζόν 2022-2023, με τον Γιάννη Λάτσιο να θέλει ονόματα πρώτης γραμμής στις περισσότερες παραγωγές!

Σύμφωνα με την Espresso το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη τη νέα σεζόν θα ήθελε τον σημαντικό ηθοποιό Γιάννη Μπέζο στο δυναμικό του (όχι όμως ως πρωταγωνιστή σε κάποια σειρά μυθοπλασίας, αλλά στην παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, καθώς ο καλλιτέχνης είναι λάτρις του καλού ελληνικού τραγουδιού και, δη, του λαϊκού και του ρεμπέτικου).

Ο Γιάννης Μπέζος με παρεΐστικη διάθεση και έχοντας στο πλατό ξεχωριστούς καλεσμένους αναμένεται να πάρει και ο ίδιος το μικρόφωνο, τραγουδώντας στο πλαίσιο της εκπομπής από Αττίκ μέχρι Τσιτσάνη.

Ακόμη μία σημαντική προσθήκη για το Open είναι και αυτή του επιτυχημένου σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου. Φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει τη νέα καθημερινή, βραδινή, δραματική σειρά του σταθμού. Πρόκειται για την τουρκική σειρά εποχής με τίτλο «Κάποτε στην Τσουκούροβα», που προορίζεται για τη ζώνη των 21.00 και η οποία θα διασκευαστεί. Η σειρά θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50, όπου θα ανθίσει ένας παράνομος έρωτας. Δύο αδέρφια θα κληθούν να παντρέψουν την υιοθετημένη αδερφή τους με τον άρχοντα του χωριού. Μόνο που ο αδερφός που κανονίζει το προξενιό δεν ξέρει ότι ο άλλος του αδερφός αγαπάει και έχει σχέση με την ψυχοκόρη των γονιών τους.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν τις προσεχείς ημέρες. Παράλληλα ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζει ακάθεκτος, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον σταθμό και για του χρόνου. Η μουσική εκπομπή του «Ενα τραγούδι ακόμα», που κρατάει συντροφιά τους τηλεθεατές τα βράδια της Παρασκευής, θα είναι στον αέρα και τη νέα σεζόν με νέα 24 επεισόδια.