Πρωινοί τύποι: Πότε κάνουν πρεμιέρα

 
Πρωινοί τύποι: Πότε κάνουν πρεμιέρα

Ενημερώθηκε: 18/09/19 - 11:04

Πέτυχαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο τους στόχους τους και με το παραπάνω και τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν είχαν κανέναν απολύτως λόγο να μην τους δώσουν το πράσινο φως για την νέα σεζόν.

Νίκο Ρογκάκο

Παναγιώτη Στάθη

Ο λόγος για τους πρωινούς τύπους και που ετοιμάζονται να κάνουν την πρεμιέρα τους στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την πρεμιέρα στην οποία αναφέρει:

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης είναι οι «Πρωινοί Τύποι» που, με αρχισυντάκτη τον Βαγγέλη Γκαϊντέ, θα μας κρατούν ενημερωμένους για τα φλέγοντα θέματα σε Ελλάδα και εξωτερικό από αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 7 έως τις 11 το πρωί.

Η Πολιτική, η Οικονομία, η Κοινωνία, τα Διεθνή και Αθλητικά νέα, οι Τέχνες και ο Πολιτισμός κυριαρχούν στη νέα ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Με ειδήσεις και ρεπορτάζ από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτους καλεσμένους και ειδικούς όσα μας αφορούν στην καθημερινή μας ζωή και οφείλουμε να γνωρίζουμε, τίθενται στο επίκεντρο. Γιατί η πληροφορία είναι η δύναμη του πολίτη.

«Πρωινοί Τύποι». Πρεμιέρα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 07:00 έως τις 11:00. Παρουσιάζουν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης.