Σάσα Σταμάτη: Απογοητευμένη η παρουσιάστρια - Δείτε πως της ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ ότι... «κόβεται»

Σάσα Σταμάτη: Απογοητευμένη η παρουσιάστρια - Δείτε πως της ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ ότι... «κόβεται»
Ενημερώθηκε: 27/01/19 - 09:53

Δεν έκρυψε την ενόχληση της η Σάσα Σταμάτη για το «κόψιμο» της εκπομπής από τον ΣΚΑΙ, η οποία έστειλε και μια αφιέρωση - «μπηχτή» στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτσαλί για το ρόλο που έπαιξε.

Αυλαία έριξε χθες (Σάββατο 26/01) το «Ooh la la» και η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον τρόπο με την οποία της ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή «κόβεται». Λίγο πριν το τέλος της χθεσινής εκπομπής η Σάσα Σταμάτη, είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές.

«Φιλαράκια, όπως ξέρετε ό, τι αρχίζει κάποια στιγμή τελειώνει. Πολλές φορές τελειώνει και λίγο πρόωρα. Δηλαδή, εμείς περιμέναμε να τελειώσουμε τον Ιουνίου και τελικά τελειώνουμε σήμερα. Να σας πω τι έχει γίνει, για να ξέρετε από μένα αυτά που αφορούν εμένα. Την Δευτέρα με κάλεσαν από την Διοίκηση του ΣΚΑΪ – έτσι ξαφνικά- και μου ανακοίνωσαν ότι λόγω της αλλαγής του νέου προγράμματος δεν υπάρχει χρόνος τηλεοπτικός για την εκπομπή. Είχαν σκοπό να το κάνουν μία ώρα, αλλά τελικά ούτε η μία ώρα υπάρχει. Οπότε, μου ανακοίνωσαν ότι σήμερα είναι η τελευταία εκπομπούλα. Δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι χαρούμενη. Είναι μία ήττα, είναι μία αποτυχία αλλά φαντάζομαι ότι και εσάς σας έχει συμβεί στη ζωή σας να προσπαθείτε πάρα πολύ για κάτι και να μην γίνεται».