«Βόμβα» από τη Σάσα Σταμάτη στον «αέρα» του ΣΚΑΙ: Έσταξε «φαρμάκι» για τον Τούρκο παραγωγό! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
«Βόμβα» από τη Σάσα Σταμάτη στον «αέρα» του ΣΚΑΙ: Έσταξε «φαρμάκι» για τον Τούρκο παραγωγό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 26/01/19 - 19:05

Σάσα Σταμάτη: Η «μπηχτή» με το άσμα της Πίτσας Παπαδοπούλου, για τον Τούρκο παραγωγό του ΣΚΑΙ,

Σάσα Σταμάτη

Αυλαία έριξε το μεσημέρι του Σαββάτο (26/01) η εκπομπή «Ooh la la!», με την , να ρίχνει αιχμές για τη στάση του Ατζούν Ιλίτζαλι.

όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες

να επιχείρησαν να «χρυσώσουν το χάπι» της παρουσιάστριας για το «κόψιμο«» λέγοντας της ότι

Η εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, έπεσε θύμα... των αλλαγών του ΣΚΑΙ για τα σαββατοκύριακα. Οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου μάλιστα φέρονται ... αναγνωρίζουν τις προσπάθειές της όλο αυτό το διάστημα και γιαυτό δεν πρόκειται να απολυθεί από το κανάλι, καθώς έχει σύμβαση αορίστου χρόνου. Αλλά σε περίπτωση που βρει κάτι άλλο εννοείται ότι θα την αφήσουν ελεύθερη.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα λόγω του Survivor, δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί χρόνος για το «Ooh la la!». Με το «Power of Love Gala» να προβάλλεται κάθε απόγευμα Κυριακής, όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη του Σαββάτου.

Η παρουσιάστρια στην έναρξη του σημερινού τελευταίου «Ooh la la!», έστειλε το μήνυμά της στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι , τραγουδώντας με τους συνεργάτες της, «Κόψε κάτι, κόψε κάτι, κόψε κάτι, κόψε»

Σάσα Σταμάτη

«Αφιερωμένο στην Acun Medya και στον Ατζούν Ιλίτζαλι! Με πολλή αγάπη! Τελευταία εκπομπούλα για το 2019 πρέπει να την απολαύσετε! Μπορεί να βγούμε από κάπου αλλού, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις άλλωστε»., σχολίασε χαρακτηριστά η .

Δείτε το βίντεο: