Σασμός-Spoiler: Αυτός είναι ο επόμενος ήρωας που δολοφονείται

 
Σασμός-Spoiler: Αυτός είναι ο επόμενος ήρωας που δολοφονείται

Ενημερώθηκε: 30/04/22 - 19:17

Ανατρεπτικά είναι τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός» με τον Μαθιό να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών.

Σύμφωνα με spoiler ενώ ο Νικηφόρος κάνει τεστ πατρότητας για να μάθει αν αυτός είναι ο πραγματικός του πατέρας, ο Αμερικάνος σκοτώνεται στη φυλακή και αποκαλύπτει πως δεν πυροβόλησε εκείνος τον Στεφανή.

Υποψίες στο χωριό για το ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου

H σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής έχει πια αποκαλυφθεί σε όλο το χωριό. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Μαθιός νιώθει λυτρωμένος μιας και μπορεί πια να ζήσει τον έρωτά του με τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε. Ωστόσο, οι εξελίξεις που ακολουθούν δημιουργούν μεγαλύτερες εντάσεις και οι ισορροπίες κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα. Όλα αρχίζουν όταν οι κάτοικοι της Ποριάς συζητούν για τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής. Κάποιοι πιστεύουν πως οι δυο τους ήταν μαζί πολλά χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται αν ο Νικηφόρος είναι παιδί του Στεφανή ή μήπως του Μαθιού, μιας και η Βασιλική και ο τελευταίος διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Τεστ DNA για τον αληθινό πατέρα του Νικηφόρου

Αυτές οι υποψίες, όμως, φτάνουν και στον Νικηφόρο, ο οποίος πρέπει, ακόμη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, να διαχειριστεί ένα μυστικό που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος, τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. Ο Νικηφόρος ξεσπάει άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας, φέρνοντας τον τελευταίο και τη μητέρα του σε δύσκολη θέση. Η Βασιλική, πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα, δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια και, όπως θα δούμε, ανακοινώνει στον γιο της και στον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, αφού κι εκείνη έχει αμφιβολίες για την πατρότητα του νεαρού. Οι αμφιβολίες αυτές δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία.

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Οι ήρωες κάνουν αναδρομή σε μία νύχτα του παρελθόντος, η οποία ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά. Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλον. Τα αποτελέσματα βγαίνουν γρήγορα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Ο παπα-Μιχάλης, γνωρίζοντας όλα όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να τους ηρεμήσει, αλλά οι πρωτοβουλίες του δεν κατευνάζουν τα πνεύματα. Ωστόσο, Μαθιός, Βασιλική και Νικηφόρος διαπιστώνουν πως η αγάπη που τους δένει δεν θα αλλάξει από το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας, καθώς ήδη ο άντρας νιώθει σαν δικό του παιδί τον νεαρό. Έτσι, αποφασίζουν να μην ανοίξουν τον φάκελο.

Ο Αμερικάνος δολοφονείται στη φυλακή

Κι ενώ οι τρεις τους προσπαθούν να βρουν ξανά τις ισορροπίες στην καθημερινότητά τους και τη μεταξύ τους σχέση, μία είδηση από τις φυλακές σκάσει σαν βόμβα. Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος πέφτει θύμα μίας βίαιης δολοφονικής επίθεσης και πέφτει νεκρός. Ωστόσο, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, αποκαλύπτει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος του Στεφανή και πως είπε ψέματα προκειμένου να καταφέρει να γλιτώσει. Η ομολογία του προκαλεί αναστάτωση τόσο στον Μαθιό όσο όμως και στον Αντώνη, ο οποίος ανοίγει ξανά την υπόθεση του φόνου του Στεφανή Σταματάκη, βάζοντας ξανά στο κάδρο των υπόπτων τον Μαθιό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ