Σασμός-Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη σχέση Μαθιού-Βασιλικής και αυτή είναι η αντίδρασή του

 
Σασμός-Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη σχέση Μαθιού-Βασιλικής και αυτή είναι η αντίδρασή του

Ενημερώθηκε: 13/03/22 - 17:19

Η µία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραµατική σειρά του Alpha, «Σασμός». Έτσι, και στα επόμενα επεισόδια, ο Νικηφόρος πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος µε το µεγαλύτερο µυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής.

Σύμφωνα με spoiler, ο νεαρός µαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση και η αντίδρασή του προκαλεί τρόµο στη µητέρα του, ενώ η στάση της Καλλιόπης ξαφνιάζει τον Μαθιό.

Μαθιός και Βασιλική πιο κοντά από ποτέ

Mια σειρά από εκπλήξεις έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες. Όπως ήδη έχουµε παρακολουθήσει, µετά τον θάνατο του Πετρή, ο καθένας από τις εµπλεκόµενες οικογένειες προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση, µε τους κινδύνους αλλά και τον πόνο που επέφερε αυτή η εξέλιξη. Η σχέση του Αστέρη µε την Αργυρώ ανήκει πλέον στο παρελθόν και τίποτα δεν µοιάζει πια ικανό να µπορεί να τους φέρει ξανά κοντά. Αντίθετα, αυτή η κατάσταση έφερε πιο κοντά από ποτέ τη Βασιλική και τον Μαθιό. Το παράνοµο ζευγάρι καταφέρνει να βρίσκει στιγµές να περνάει µαζί όσα δεν κατάφερε τα προηγούµενα χρόνια.

Ο Μαθιός αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο

Ο Μαθιός νιώθει παραδοµένος στον έρωτά του για εκείνη και είναι αποφασισµένος να έρθει αντιµέτωπος µε όλους και όλα προκειµένου να καταφέρει να ζήσει µε τη Βασιλική όσα τους στέρησε ο γάµος της µε τον Στεφανή. Το µεγαλύτερο, όµως, εµπόδιο γι’ αυτούς είναι ο Νικηφόρος. Έτσι, ο Μαθιός ξεκαθαρίζει στη Βασιλική πως µε την πρώτη ευκαιρία θα µιλήσει ανοιχτά στον νεαρό. Ο ίδιος ελπίζει πως ο Νικηφόρος θα δεχτεί τη σχέση τους, καθώς µετά τον θάνατο του Στεφανή βλέπει τον Μαθιό σαν δεύτερο πατέρα του.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια

Όπως θα παρακολουθήσουµε, παρά τους ενδοιασµούς της Βασιλικής, η ώρα της µεγάλης αποκάλυψης φτάνει. Καθώς ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό, έρχεται αντιµέτωπος µε τη µεγαλύτερη έκπληξη όλων. Ο Μαθιός είναι έτοιµος να του µιλήσει για την αγάπη που τρέφει για τη Βασιλική. Οι δυο τους πηγαίνουν µία µεγάλη βόλτα στο βουνό και εκεί ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση µε τη µητέρα του. Του εξοµολογείται τα αισθήµατά του αλλά και πως θέλει να κάνει τη Βασιλική ευτυχισµένη. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει µείνει µετέωρος µετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της.

Η αντίδραση της Καλλιόπης

Η Καλλιόπη ενηµερώνεται για τις εξελίξεις και κρατάει µία αναπάντεχη στάση στο θέµα του Νικηφόρου, που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Η γυναίκα στηρίζει το παράνοµο ζευγάρι και στέκεται στο πλευρό του γιου της για πρώτη φορά. Αντίθετα, ο Νικηφόρος ζητάει λίγο χρόνο προκειµένου να συνειδητοποιήσει όσα έµαθε αλλά και για να αποφασίσει αν µπορεί να δεχτεί έναν άλλον άντρα στη ζωή της µητέρας του. Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Μάλιστα, ο Μαθιός εξοµολογείται στη µητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική.

Η απάντηση του Νικηφόρου

To ζευγάρι έχει την πεποίθηση πως ο νεαρός δεν θα δεχτεί ποτέ αυτή τη σχέση και περιµένει µε αγωνία το οριστικό τέλος της. Ωστόσο, όπως θα δούµε, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρίζει στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση. Αν και του είναι δύσκολο να αποδεχθεί πως µετά τον πατέρα του η Βασιλική άνοιξε την αγκαλιά της για κάποιον άλλον, η αγάπη και η εκτίµηση που νιώθει για τον Μαθιό υπερτερούν και µοιάζει να είναι δεκτικός απέναντι στη σχέση τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ