Στην υγειά μας ρε παιδιά (14/12): Μια βραδιά με τον Σταμάτη Γονίδη

Στην υγειά μας ρε παιδιά (14/12): Μια βραδιά με τον Σταμάτη Γονίδη
Ενημερώθηκε: 13/12/19 - 12:11

Στην υγειά μας ρε παιδιά (14/12): Στον Σταμάτη Γονίδη  είναι αφιερωμένηη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Μία εκπομπή εστιασμένη στην ξεχωριστή διαδρομή ενός αυθεντικού ερμηνευτή, που προσφέρει ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες του, αλλά και αγαπημένες του άλλων καλλιτεχνών.

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν τραγουδιστές από τη νεότερη γενιά: Χρήστος Χολίδης, Νίνο, Γιώργος Γιαννιάς, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Βασίλης Δήμας, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Ελευθερία Ελευθερίου. 

Tην παρέα συμπληρώνουν συνεργάτες αλλά και θαυμαστές του τραγουδιστή όπως: ο Μίλτος Καρατζάς, οι στιχουργοί Σπύρος Γιατράς και Ηλίας Φιλίππου, ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Πηγή Δεβετζή, η Ιωάννα Πηλιχού, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος και Νίκος Βαφειάδης(από το χώρο της Αυτοδιοίκησης), ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Μαρία Ματσούκα, η δημοσιογράφος Δήμητρα Δάρδα, ο Βασίλης Λιάτσος, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Φελίσια Λαπάτη, η Χρύσα Παπαλελούδη, η  Άννα Πολύζου και η Ινέσσα Αζωϊδου.