Τι απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής στα αιχμηρά σχόλια του Πρωινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής στα αιχμηρά σχόλια του Πρωινού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 24/05/20 - 19:08

Σταμάτης Φασουλής: Ο διάσημος σκηνοθέτης μας έχει απασχολήσει αρκετά τελευταία, μιας και η συμμετοχή του στο J2US έχει δώσει τροφή για πολλά σχόλια.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η πηγή του κακού ήταν η κόντρα του με τον αγαπημένο μας Τρύφωνα Σαμαρά. Από εκείνη την στιγμή άρχισε να απασχολεί τα μέσα, κάνοντας όλους τους δημοσιογράφους να θέλουν να του πάρουν συνέντευξη.

Μια από αυτούς ήταν η Αφροδίτη Γραμέλλη, η οποία όταν κατάλαβε ότι το σχόλιο «Άχου και δεν με νοιάζει καθόλου» που είχε κάνει, δεν πήγαινε στον Τρύφωνα αλλά στην ερώτηση της, έγινε έξαλλη.

Σε συνέντευξη του σήμερα, είπε πως ο ίδιος είπε ένα αστείο κι εκείνη αντί να γελάσει, προσεβλήθη  και πως της ζητά συγνώμη, καθώς δεν το είπε με κακή πρόθεση.

Ωστόσο, ρωτήθηκε και για την συμμέτοχη του στο J2US, λέγοντας: «Δεν είμαι αυστηρός. Λέω τη γνώμη μου άνετα, αλλά ίσως πρέπει να προσέχω την έκφρασή μου».

Και κάπου εδώ γελάσαμε όλοι, μιας και η κριτική του προς τους παίκτες δεν είναι απλώς αυστηρή, αλλά αγγίζει τα όρια της κακίας και της εμπάθειας.

Μίλησε ακόμη για την επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική κι αποκάλυψε αν είχε τη στήριξη των γονιών του.

«Ο πατέρας μου δεν μου είπε μπράβο ποτέ, αλλά αισθανόταν σχεδόν τύψεις που μου είχε φερθεί αδιάφορα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου δεν με υποτιμούσε, μου έκανε κάτι χειρότερο, με είχε εξαφανίσει».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα: