Τηλεθέαση (08/04): Αποτυχία η σεζόν για τα δελτία ΣΚΑΙ και Open

Τηλεθέαση (08/04): «Κάηκε» η σεζόν για τα δελτία ΣΚΑΙ και Open
Ενημερώθηκε: 09/04/19 - 13:19

Τηλεθέαση (08/04): Η τηλεοπτική σεζόν σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και τα κανάλια θα κάνουν ταμείο για τις επιδόσεις τους.

Στην ενημέρωση λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στα δελτία ειδήσεων τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. ΣΚΑΙ και OPEN απέτυχαν παταγωδώς, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στο Φάληρο μέσα στη σεζόν προσπάθησαν να κάνουν πολλές διορθωτικές κινήσεις για να σώσουν την παρτίδα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν μια…τρύπα στο νερό, σε μια χρονιά μάλιστα με «καυτές» πολιτικές εξελίξεις. Σίγουρα για τη νέα σεζόν οι αλλαγές θα είναι πολλές και μεγάλες, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι από τα φετινά νούμερα.

Στο Open η κατάσταση είναι χειρότερη. Από την πρεμιέρα το δελτίο με την Έλλη Στάη έχει κάτσει πάνω στα μονοψήφια χωρίς να μπορεί να ξεκολλήσει. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, αλλά δεν δικαιώθηκαν. Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη βέβαια η κατάσταση δεν είναι τραγική μόνο στην ενημέρωση αλλά στο πρόγραμμα στο σύνολό του. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Την Δευτέρα που πέρασε ΣΚΑΙ και Open έκαναν μια από τα ίδια, Alpha και ΑΝΤ1 πάλεψαν για την πρωτιά, ενώ πίσω τους στάθηκε αξιοπρεπέστατα το STAR.

Πιο συγκεκριμένα:

ALPHA NEWS 20,7

ANT1 NEWS  18,4

STAR NEWS 17,4

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 8,4

OPEN NEWS 4,8

ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  1,6