Τηλεθέαση: Μαύρα χάλια Καμπουράκης – Χατζής

Τηλεθέαση: Μαύρα χάλια Καμπουράκης – Χατζής
Ενημερώθηκε: 17/03/19 - 14:56

Τηλεθέαση: Στον ΣΚΑΙ έχει χαθεί…η μπάλα αφού τίποτα δεν αποδίδει και καμιά έμπνευση δεν καρποφορεί.

Τα στελέχη του καναλιού του Φαλήρου κάνουν κινήσεις για να επιστρέψουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά τρώνε συνεχώς «πόρτα» από το τηλεοπτικό κοινό που έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη.

Θύμα της φετινής κατάστασης είναι και η νέα εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζή που προβάλλεται το πρωί του Σαββατοκύριακου. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, αλλά δεν δικαιώθηκαν αφού οι δυο δημοσιογράφοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το Σάββατο που πέρασε η εκπομπή έκανε μόλις 7,7%, ενώ είχε πάρει πολύ καλό lead in από τον Γιώργο Αυτιά που είναι ο μόνος που στέκεται απέναντι στον ανταγωνισμό παίρνοντας κάθε Σαββατοκύριακο την πρωτιά. Ο Γιώργος Αυτιάς λοιπόν  έκανε ένα εντυπωσιακό 28,7% στο σύνολο, χθες Σάββατο 16/3 και πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο κυρίαρχος της πολύ πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Στα ανατολικά της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην Κάντζα έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι με τον Νίκο Μάνεση. Ο δημοσιογράφος το Σάββατο σημείωσε ένα εντυπωσιακό 25,6% αφήνοντας πίσω του ανταγωνιστές του να μάχονται με τα μονοψήφια.