Τσίπρας με Σρόιτερ ή... Τσίπρας με Στάη; Πόσοι παρακολούθησαν την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ALPHA

Τσίπρας με Σρόιτερ ή... Τσίπρας με Στάη; Πόσοι παρακολούθησαν την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ALPHA
Ενημερώθηκε: 14/05/19 - 16:11

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πολιτικές ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή (Δευτέρα 13/05) συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Σρόιτερ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αποτυπώθηκε και στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το «ραβασάκι» της AGB, στο διάστημα μεταξύ 19:20 έως και τις 20:15, όπου ήταν στον «αέρα» ο πρωθυπουργός, ο μέσος όρος τηλεθέασης στο γενικό σύνολο ήταν 29,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό (18-54) ήταν ελαφρός χαμηλότερος 26,9%. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

Τα παραπάνω ποσοστά αυξήθηκαν στο τελευταίο τέταρτο της συνέντευξης (20:00 - 20:15) ο μέσος όρος τηλεθέασης αυξήθηκε στο 32,8% του γενικού συνόλου. Ενώ τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στους άνδρες ηλικίας 25-44 ετών, εκεί όπου η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» και κατέγραψε 38%. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην συνέντευξη του πρωθυπουργού συντονίστηκαν έστω και για ένα λεπτό 1.554.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης: Τηλεθέαση: Πόσοι είδαν τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολούθησαν την χθεσινή συνέντευξη έστω και για ένα λεπτό ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο αριθμό που παρακολούθησαν αυτήν που είχε παραχωρήσει ο πρωθυπουργός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Έλλη Στάη (στις 09/01/2019)που τότε είχε εκτιμηθεί στους 1.339.522 τηλεθεατές. Κάτι που θεωρείται φυσιλογικό μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ποιος νίκησε στην τηλεθέαση; Μητσοτάκης με Στάη ή Μητσοτάκης με Χατζηνικολάου...