«Σπάει» το πρωτόκολλο η Μελάνια για την Μπέτυ Μπαζιάνα

 
«Σπάει» το πρωτόκολλο η Μελάνια για την Μπέττυ Μπαζιάνα

Ενημερώθηκε: 13/10/17 - 17:42

«Σπάει» το πρωτόκολλο η και δεν θα μείνει στην Ουάσιγκτον για να υποδεχτεί την Μπέτυ Μπαζιάνα, στην επίσημη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο.

Ουάσιγκτον,

Μπέτυ Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη Κυρία και σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θα βρίσκεται εκτός οπότε θα είναι η σύζυγος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, Κάρεν που θα υποδεχτεί την σύντροφο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα,

Συμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας στην Ουάσιγκτον, όπου και θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, στην έδρα του Ταμείου στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ενώ θα υπάρξει συνάντηση του Πρωθυπουργού και με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Πενς την επόμενη μέρα το πρωί, πριν από την αναχώρησή του το βράδυ με προορισμό τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής (19 και 20 Οκτωβρίου).

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται πως θα έχει επίσης συναντήσεις με επενδυτές και επιχειρηματίες, τους φορείς και τους εκπροσώπους της ομογένειας, ενώ, τέλος, το μεσημέρι της Τετάρτης, θα απευθύνει ομιλία στο Ινστιτούτο Brookings.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με γεμάτη βαλίτσα αναχωρεί ο Αλέξης Τσίπρας για ΗΠΑ