Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Στη ΓΑΔΑ για πιθανή ομολογία τρεις κρατούμενοι

 
Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: "Ανοίγουν τα στόματα" τριών κρατούμενων των φυλακών Κορυδαλλού

Ενημερώθηκε: 30/10/17 - 16:41

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς οι τρεις Αλβανοί κρατούμενοι που φέρονται να έδωσαν την μοιραία εντολή της εκτέλεσης, μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ.

Ήδη εδώ και μερικές μέρες, η Αστυνομία φαινόταν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου, ξετυλίγοντας προοδευτικά το κουβάρι της υπόθεσης, με διπλό στόχο, δηλαδή να βρεθούν και οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου, καθώς όλα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εντολή εκτέλεσης δόθηκε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, γι αυτό και εξετάζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οι τρεις κρατούμενοι.

Καλλιθέας

ρεις προσαγωγές ενός Έλληνα και δύο Αλβανών

Παράλληλα πριν από λίγες ώρες, στην περιοχή της , ύστερα από γιγαντιαία επιχείρηση, υπήρξαν τρεις προσαγωγές,τ και ο εντοπισμός ενός όπλου, κάτι που άνοιξε το δρόμο και για τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης κι ενώ ήδη περισσότερα από δέκα άτομα έχουν ανέβει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν και να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Τον εκτέλεσαν χωρίς κανένα μέτρο αυτοπροστασίας   

Οι δράστες, όπως εκτιμούν οι Αρχές, δεν πήραν κανένα μέτρο, προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους και να μην αφήσουν αποτυπώματα και DNA. Έτσι, οι αστυνομικοί, με τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και τις φυσικές παρακολουθήσεις, κατάφεραν να βρουν την άκρη και, πλέον, να δείχνουν σίγουροι και αισιόδοξοι ότι η υπόθεση έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία και η εξιχνίαση είναι θέμα ημερών, αναμένοντας και απόψε (30/10) τι θα ομολογήσουν οι τρεις κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού.