Nomads: Μπαίνει τραγουδιστής έκπληξη στο παιχνίδι!

 
Nomads: Μπαίνει τραγουδιστής έκπληξη στο παιχνίδι!

Ενημερώθηκε: 03/11/17 - 09:29

Nomads: Στα βήματα του Survivor φαίνεται να βαδίζει το πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης και να ετοιμάζει μια μουσική έκπληξη στους παίκτες του. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή του Nomads ψήνει εμφάνιση-έκπληξη του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου στο παιχνίδι. Προφανώς ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν θα μπει για να παίξει, αλλά για να χαρίσει μια βραδιά χαλάρωσης και διασκέδασης στις 2 ομάδες που φαίνεται να βρίσκονται εν μέσω εσωτερικών αναταραχών.

ΑΝΤ1

Χριστουγέννων

Όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, ο Αντώνης Ρέμος, που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του ομίλου , της Heaven Music, είναι σε συζητήσεις με την παραγωγή προκειμένου να ρίξει τις νότες του στο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα μεταβεί ο τραγουδιστής στις Φιλιππίνες καθώς θα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Αλλά δυο είναι τα σενάρια που εξετάζονται. Το πρώτο, είναι να είναι «παρών» στο πάρτι για την ένωση των δύο ομάδων και το δεύτερο, σε ένα special επεισόδιο που θα μεταδοθεί τις ημέρες των .

Σάκη Ρουβά

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο Survivor, με τον να σπάει το άβατο της παραλίας στον Άγιο Δομίνικο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους παίκτες, θυμίζοντας λίγο και σχολική εκδρομή στη παραλία.