Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

 
Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ενημερώθηκε: 05/11/17 - 09:57

Εν μέσω των ενδιάμεσων εκπτώσεων, σήμερα Κυριακή 5/11 τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Η λειτουργία των καταστημάτων είναι φυσικά προαιρετική, αλλά όλο και περισσότεροι πλέον υποκύπτουν στον πειρασμό να ανοίξουν και Κυριακή. Είναι οι τελευταίες ελπίδες που έχουν οι καταστηματάρχες να δουν τον κόσμο πλέον να ψωνίζει και όχι μόνο να χαζεύει τις βιτρίνες, και να ανέβει ο ισχνός τζίρος των επιχειρήσεων.

στάση εργασίας

Με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν σε τόνωση του τζίρου, έστω και με μικρότερο κέρδος, την ίδια μέρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου προγραμματίζοντας συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην Ερμού. Υπενθυμίζουμε επίσης πως για σήμερα έχουν εξαγγείλει και οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ, αφήνοντας χωρίς ηλεκτρικό την Αθήνα.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «η λειτουργία των καταστημάτων, στις 5/11/2017, συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών, που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση στο συμπληρωματικό μνημόνιο του Μαΐου και μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών».