Πώς είναι σήμερα η Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν»; (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

 
Πώς είναι σήμερα η Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν»;

Ενημερώθηκε: 13/11/17 - 19:33

Αγνώριστη είναι η μικρότερη, τηλεοπτική κόρη των Γιάννη Μπέζου και Ναταλίας Τσαλίκη στο «Άκρως Οικογενειακόν», Μαρία Γαλέττα.

Μια συνάντηση μετά από 15 περίπου χρόνια είχαν τα τηλεοπτικά αδέρφια Μέμος Μπεγνής, Χρήστος Σπανός και Μαρούσα Στρογγυόγλου δίνοντας μια συνέντευξη στην εκπομπή «Εδώ» και τον Δημήτρη Μηλιόγλου, ενώ την... έκπληξη έκανε και ο Πάνος Αμαραντίδης, προς το τέλος της συνάντησής τους.

«Καλημέρα στα αγαπημένα μου αδέρφια. Μου έχετε λείψει πάρα πάρα πολύ. Ξέρω πως όσοι αγαπιούνται πραγματικά, δύσκολα ξεχνιούνται. Παρακολουθώ την πορεία σας και μου δίνετε πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Σας θαυμάζω πάρα πολύ. Εγώ πλέον έχω ακολουθήσει διαφορετική πορεία στη ζωή μου, αυτή της φαρμακοποιού. Εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι. Σας φιλώ πολύ, πολύ, πολύ γλυκά. Η μικρή σας αδερφή», εκφράζει η ίδια στην αφιέρωσή της καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εν λόγω συνάντηση.

Οι τρεις τους λοιπόν μίλησαν για εκείνη την περίοδο της ζωής τους και συγκινήθηκαν με το μήνυμα της «μικρής τους αδελφής».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκρως Οικογενειακόν: Τα παιδιά ποζάρουν μαζί 15 χρόνια μετά