Super League: Ούτε στο Περιστέρι το "διπλό"

 
Super League: Ούτε στο Περιστέρι το "διπλό"

Ενημερώθηκε: 25/11/17 - 22:18

Ούτε τώρα ήρθε το πρώτο "διπλό" της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, που αν και αγωνίστηκε για πάνω από μισή ώρα, με παίκτη παραπάνω, έμεινε στο 1-1 με τον μαχητικό Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Μεγάλος και αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ωστόσο, ήταν ο διαιτητής, Σταύρος Μάνταλος, σε μία από τις χειρότερες διαιτησίες (αν όχι τη χειρότερη) του φετινού πρωταθλήματος, αφού:

Έδωσε ένα από τα τρία πεντακάθαρα πέναλτι(!) του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχει δείξει την άσπρη βούλα στο φινάλε του ματς, σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα, ενώ δεν αποβάλλει τον Αιγύπτιο, που διαμαρτύρεται για τη φάση, βρίζοντας τον βοηθό, όπως και τον Χατζηισαΐα, στο 67', ο οποίος φτύνει τον Μολίνς!

Μοναδική σωστή απόφασή του, δηλαδή, είναι η αποβολή του Κιβρακίδη, στο 68', με δεύτερη κίτρινη κάρτα -την οποία και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα ο αρχηγός του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάουντα, με καταπληκτικό σουτ, άνοιξε το σκορ στο 3', για να έρθει η ισοφάριση με το πέναλτι του Μολίνς, στο 30ό λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν και δοκάρι στο 48', με τον "κεραυνό" του Μάντσον από 40 μέτρα να αλλάζει πορεία από την επέμβαση του Διούδη, με τον 24χρονο να κάνει, στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, μεγάλη εμφάνιση!

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63’ Ούμπιντες), Ντικινί, Βασιλακάκης (74’ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (83’ Λαζαρίδης)

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας (76’ Χατζηγιοβάνης), Σιλά, Λουντ, Μουνιέ (46’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72’ Τσάβες)