Καταγγελία - φωτιά για Ερντογάν: Έχει πολλά χρήματα σε offshore! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Καταγγελία - φωτιά για Ερντογάν: Έχει πολλά χρήματα σε offshore! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 28/11/17 - 19:18

«Αν έχεις αξιοπρέπεια θα κάνεις αυτό που πρέπει», εξέφρασε σήμερα (28/11) ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε δεσμευτεί πως θα παραιτηθεί από την προεδρία της Τουρκίας αν ο Κιλιτσντάρογλου αποδείξει ότι ο ίδιος έχει καταθέσεις εκατομμυρίων σε ξένες τράπεζες.

Ερντογάν: «Κόμμα προδοτών» η αξιωματική αντιπολίτευση!

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, λοιπόν, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου συμβούλευσε τον Ταγίπ Ερντογάν να πάρει κοντά του ένα γιατρό όσο τον ακούει και ανέφερε ότι την 1η Αυγούστου του 2011 στο μικρό νησί Μαν ιδρύθηκε μια εταιρεία με την επονομασία Belvev Limited από τον Σιντίκ Αγιάν και μετά την μετέφερε στον Κασίμ Οζτάς, τους οποίους ο Ταγίπ Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά, όπως είπε ο Κιλιτσντάρογλου.

Σε αυτή την εταιρεία έστειλε 2.5 εκατομμύρια δολάρια ο αδελφός του Τούρκου προέδρου, Μουσταφά Ερντογάν, τον Δεκέμβριο του 2011. Στην ίδια εταιρεία έστειλαν και άλλοι αρκετά εκατομμύρια. «Τώρα θα ρωτήσουν έχουμε έγγραφα γι’ αυτά; Έχουμε όλα τα Swift που στάλθηκαν στην τράπεζα. Είναι όλα στα χέρια μας. Δεν μπορούν να ξεφύγουν αριστερά και δεξιά. Αν έχεις αξιοπρέπεια θα κάνεις αυτό που πρέπει τώρα», ανέφερε ο Κιλιτσντάρογλου.

Είναι επίσημο: «Κλείδωσε» η ημερομηνία επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα!