Ανθρωποκυνηγητό για κύκλωμα απατεώνων στο Βόλο

 
Ανθρωποκυνηγητό για κύκλωμα απατεώνων στο Βόλο

Ενημερώθηκε: 01/12/17 - 12:15

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία του Βόλου για να εντοπίσει ένα ζευγάρι Ελλήνων και ένας αλλοδαπός που παρουσιάζονται ως οικονομικοί σύμβουλοι και πείθουν ανυποψίαστους πολίτες να τους εμπιστευθούν μεγάλα ποσά, με την υπόσχεση ότι θα τα επενδύσουν και θα αποδώσουν μεγάλα κέρδη.

απάτης

Οι τρεις ύποπτοι έχουν εξαφανιστεί με τα κεφάλαια των επίδοξων επενδυτών και η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Ήδη, μάλιστα, ανέθεσε σε πταισματοδίκη να πάρει καταθέσεις από τα μέχρι στιγμής τρία θύματα των απατεώνων και να εξακριβώσει αν διαπράχτηκε το αδίκημα της κατ’ επάγγελμα από κοινού, και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

θύματα

Τα , που είναι ένας επαγγελματίας, ένας εμπορικός αντιπρόσωπος και ένας δημοτικός υπάλληλος, κατήγγειλαν ότι τον Οκτώβριο του 2016 και τον φετινό Ιανουάριο έδωσαν συνολικά άνω των 50.000 ευρώ στους απατεώνες, από τα οποία δεν πήραν κέρδη αλλά ούτε το αρχικό κεφάλαιο πίσω. Ο εμπορικός αντιπρόσωπος και ο δημοτικός υπάλληλος υπέβαλαν μηνύσεις στους δράστες, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν εξαπατηθεί και άλλοι Βολιώτες