Η ΕΛΑΣ πληρώνει αποζημίωση για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

 
Η ΕΛΑΣ πληρώνει αποζημίωση για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ενημερώθηκε: 11/12/17 - 13:39

Μετά από εννιά χρόνια της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια, η ΕΛΑΣ δίνει αποζημίωση στην αδερφή του αδικοχαμένου 15χρονου. Η Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε την καταβολή δικαστικής αποζημίωσης ύψους 252.610 ευρώ στην αδερφή του 15χρονου, Αρετή.

θάνατο

ΕΛ.ΑΣ

«Πρόκειται για χρηματική ικανοποίηση για ψυχική οδύνη που υπέστη από το του αδερφού της Ανδρέα - Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου», γράφει η απόφαση του Τμήματος Προϋπολογισμού και Δαπανών της Διεύθυνσης Οικονομικών της ., που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Έθνος».

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Από τα 252.610 ευρώ που θα λάβει η Αρετή Γρηγοροπούλου, τα 52.610 αφορούν σε νόμιμους τόκους που «τρέχουν» από τις 18 Οκτωβρίου 2012 και θα «τρέχουν» μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2017. Η επιδικασθείσα αποζημίωση ανέρχονταν σε 200.000 ευρώ, αλλά δεν καταβλήθηκε λόγω ενστάσεων, με αποτέλεσμα να καταβάλλονται τόκοι. Τα χρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταβληθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ