Nomads: Ο Ζαμπίδης αποκαλύπτει παρασκήνια και ίντριγκες

 
Nomads: Ο Ζαμπίδης αποκαλύπτει παρασκήνια και ίντριγκες

Ενημερώθηκε: 14/12/17 - 09:03

Nomads: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μιλά για την εμπειρία του στο Παλαουάν και αποκαλύπτει παρασκήνια και ίντριγκες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, που κάποια είδαμε και κάποια τα «χάσαμε», κυρίως όμως αποκαλύπτει την στιγμή που κατάλαβε πως πρέπει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, αφού αντιλήφθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι ο νικητής.

Σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα ο πρώην Νομάς αποκαλύπτει πως όταν συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να πει, και τι έπρεπε να κάνει, πώς να συμπεριφερθεί για να φτάσει να είναι ο νικητής, κατάλαβε ότι δεν ήταν συμβατός με αυτές τις μεθοδολογίες σκέψης και δράσης...

«Δεν θα μπορούσα να είμαι ο νικητής.» αποκαλύπτει και συνεχίζει με νόημα «Υπάρχουν ίντριγκες και συμπεριφορές που δεν βλέπουμε αν σκεφτεί κανείς ότι το κοινό παρακολουθεί στην οθόνη του δύο ώρες από τις είκοσι τέσσερις. Επίσης, υπάρχει ενσάρκωση μικρών και μεγάλων ρόλων από κάποιους, όταν η κάμερα είναι ανοιχτή ,οι οποίοι άλλοτε είναι επιτυχημένοι και άλλοτε αποτυχημένοι. Κάποιοι άλλοι ήταν απλά ο εαυτός τους είτε on, είτε οff κάμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Nomads: Παιχνίδι ερωτήσεων με έπαθλο 5.000 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι χαρούμενος, ίσως ο πιο ευτυχισμένος, αποχωρήσας παίκτης. Νιώθω ευγνωμοσύνη που έζησα αυτή τη μαγική εμπειρία και αγαλλίαση που επέστρεφα στον πολιτισμό και την πανέμορφη Ελλάδα μας η οποια τόσο πολύ μου είχε λείψει. Όταν λόγια συμπεριφορές άρχισαν να κάνουν τον ουρανό των Φιλιππίνων να σκοτεινιάζει ήξερα ότι έπρεπε να πάρω τον δρόμο της επιστροφής», καταλήγει.