Βασίλης Μπεσκένης: Την Τετάρτη (20/12) το τελευταίο "αντίο"

 
Αυτή την Τετάρτη (20/12)  θα αποχαιρετήσουν συγγενείς, φίλοι και ο δημοσιογραφικός κόσμος τον Βασίλη Μπεσκένη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 18/12/17 - 18:56

Αυτή την Τετάρτη (20/12) θα αποχαιρετήσουν συγγενείς, φίλοι και ο δημοσιογραφικός κόσμος τον Βασίλη Μπεσκένη που «έφυγε» αιφνίδια την Κυριακή, σεηλικία 43 ετών.

Το τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας άφησε συγκλονισμένους τους συγγενείς, τους συνάδελφους και τους φίλους του αγαπητού δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 43 ετών, από ανακοπή καρδιάς, στον ύπνο του, μία μόλις μέρα μετά τη βάφτιση του γιου του.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Βασίλη Μπεσκένη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην οδό Σοφίας Βέμπο και η κηδεία από το κοιμητήριο Γλυφάδας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο κουμπάρος του Βασίλη Μπεσκένη, Γιάννης Χριστάκος, με μία ανάρτηση στο facebook.

Ο Βασίλης Μπεσκένης γεννήθηκε το 1973. Μεγάλωσε στον Νέο Κόσμο και έκανε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τη 1990 αφού αποφοίτησε από το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Εργάστηκε επί χρόνια ως πολιτικός και κοινοβουλευτικός συντάκτης σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Eίχε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωνε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο πάνω στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως πολιτικός αναλυτής στον ΣΚΑΙ, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στον Ελεύθερο Τύπο, και στα υπουργεία Πολιτισμού, Υγείας και Παιδείας.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 12 μηνών.

Θλίψη και στον πολιτικό κόσμο

Ο Βασίλης Μπεσκένης ήταν από τους πιο γνωστούς και έμπειρους δημοσιογράφους στο πολιτικό ρεπορτάζ. Αγαπητός στην πλειοψηφία των κομμάτων, είχε πάντα αναλυτικό και αιχμηρό ρεπορτάζ. Τη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλληπητήρια εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.