Πορεία ΠΑΜΕ: Πόρτα... στον Κουτσούμπα - «Ποιος είσαι εσύ ρε;» (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Απίστευτο επεισόδιο με τον Δημήτρη Κουτσούμπα στην πορεία του ΠΑΜΕ έξω από την Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/12/17 - 23:56

Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ με αφορμή την τροπολογία της κυβέρνησης για αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.

Βουλή

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην συνέχεια οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς τη . Με σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους ενάντια στην τροπολογία που ψηφίζεται σήμερα.

Πλειστηριασμοί: Ανακούφιση στην Κυβέρνηση, αναστάτωση στους πολίτες-Ψηφίστηκε η τροπολογία

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, Συρίγος Βάλσαμος, δήλωσε ότι «η τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον αγωνίζεται ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, είναι κλιμάκωση καταστολής κι αυταρχισμού. Είναι βήμα που αποδεικνύει την αγωνία τους για την υπεράσπιση της κερδοφορίας των τραπεζικών ομίλων, την επίθεση στην λαϊκή κατοικία, την πάση θυσία ξελάσπωση των τραπεζών από τα κόκκινα δάνεια. Δηλώνουμε ότι αν ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, θα μείνει στα χαρτιά. Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί κανένα σπίτι».

Της πορείας προπορευόταν αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα του, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος σίγουρα δεν πίστευε στα μάτια του και τα αυτιά του με αυτό που έγινε φτάνοντας στην Βουλή. Όπως ακούγεται στο βίντεο, ο ένας από τους δύο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων απευθύνεται στον κ.Κουτσούμπα, λέγοντάς του: «Ποιος είσαι εσύ ρε; Ποιος είναι ο κύριος;».

«Άγρια» κόντρα κυβέρνησης - Στουρνάρα

Προς στιγμήν οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την είσοδο στη Βουλή στον γγ του ΚΚΕ, καθώς και στους βουλευτές του κόμματος Χρήστο Κατσώτη και Γιώργο Μαρίνο.

Δείτε το βίντεο: