Nomads: Σήμερα (22/12) ο μεγάλος τελικός – Ποιος κερδίζει;

 
Nomads: Σήμερα (22/12) ο μεγάλος τελικός – Ποιος κερδίζει;

Ενημερώθηκε: 22/12/17 - 12:46

Nomads: Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον τελικό του reality επιβίωσης που ρίχνει αυλαία μετά από τρεις μήνες.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Γιώργο Μαυρίδη

Στον ημιτελικό της Πέμπτης ο ανακοίνωσε στους παίκτες τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο έστειλε απευθείας στον τελικό τον, δίνοντάς του τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Αποστολία Ζώη

Κωνσταντίνος Οροκλός

Νίκος Αναδιώτης

Κωνσταντίνος Οροκλός

Αποστολία Ζώη

Νίκο Αναδιώτη

Εν συνεχεία οι, και μπήκαν στον στίβο μάχης προκειμένου οι δυο από τους τρεις να διεκδικήσουν τις εναπομείναντες θέσεις για τον σημερινό τελικό. Ο, σχετικά εύκολα, πήρε την πρώτη θέση και το πρώτο εισιτήριο με την και τον να παλεύουν για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Η τραγουδίστρια τελικά κέρδισε, αφού ο Νίκος Αναδιώτης για κάποιο λόγο που μόνο εκείνος ξέρει παράτησε την προσπάθεια στη μέση.

Γιώργος Μαυρίδης

Κωνσταντίνος Οροκλός

Αποστολία Ζώη

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πάμε τώρα στην ουσία που είναι ο σημερινός μεγάλος τελικός του Nomads. Οι , και θα παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Την Πέμπτη ο συνέστησε στους παίκτες να ξεκουραστούν αφού τα αγωνίσματα του τελικού θα είναι δύσκολα και επίπονα, ενώ προανήγγειλε έναν μεγάλο στίβο, ίσως τον μεγαλύτερο που έχουν αντιμετωπίσει έως τώρα στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις παίκτες του μεγάλου τελικού είναι οι πλέον δυνατοί, αφού έχουν το καλύτερο ρεκόρ νικών σε ολόκληρο το παιχνίδι. Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε και τους παίκτες που αποχώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες από το παιχνίδι και βρίσκονται την βίλα απ’ όπου παρακολουθούν τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Υπομονή μέχρι το βράδυ για να μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του Nomads.