Έκρηξη βόμβας στην Βουλιαγμένη έξω από το σπίτι γνωστού ιδιοκτήτη εστιατορίων και Club

 
Έκρηξη βόμβας στην Βουλιαγμένη έξω από το σπίτι γνωστού ιδιοκτήτη εστιατορίων και Club

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ενημερώθηκε: 23/06/16 - 08:57

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Αναστάτωση προκλήθηκε είκοσι λεπτά πριν τις 4 τα ξημερώματα στην Βουλιαγμένη επί της οδού Δαιδάλου 11 Α, όταν εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στην εξωτερική περίφραξη της οικίας πολύ γνωστού επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτη πασίγνωστης καφετέριας στην περιοχή του Συντάγματος και νυχτερινού club στην Βάρκιζα.

Από την έκρηξη που έμοιαζε περισσότερο με κίνηση προειδοποίησης, ευτυχώς δεν προκλήθηκαν τυχόν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές στην περίφραξη και στην κεντρική είσοδο της οικίας του σπιτιού του επιχειρηματία.

Την στιγμή της έκρηξη μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο επιχειρηματίας με την οικογένειά του, όπου κανείς ευτυχώς δεν έπαθε το παραμικρό. Σύντομα, στην περιοχή έφτασαν περιπολικά της Αστυνομίας που απέκλεισαν τον χώρο γύρω από το σημείο της έκρηξης και άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), που περισυνέλεξαν τυχόν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται περισσότερο στην πιθανότητα να πρόκειται για μία κίνηση από κυκλώματα εκβιαστών που λυμαίνονται τον χώρο της νύχτας γι αυτό και την έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό θα αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.