Διήμερο... φωτιά για την ελληνική κυβέρνηση - Τι θα συμβεί στις 21/1 και στις 22/1;

 
Διήμερο... φωτιά για την ελληνική κυβέρνηση - Τι θα συμβεί στις 21/1 και στις 22/1;

Ενημερώθηκε: 18/01/18 - 00:00

Ένα διήμερο... φωτιά έρχεται για την ελληνική κυβέρνηση καθώς θα υπάρξουν μαζικές κινητοποιήσεις για δύο μείζονα θέματα, το Μακεδονικό και το Αγροτικό.

Στις 21 Ιανουαρίου, έχουν δώσει ραντεβού, όσο αφορά στο Μακεδονικό, στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Τη δράση υποστηρίζουν μακεδονικοί σύλλογοι, πολιτικά πρόσωπα και η Εκκλησία.

Στις 22 Ιανουαρίου, αγρότες θα στήσουν μπλόκο, στην Ε65, με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, κατόπιν χτεσινής (16/1) τους απόφασης. Αυτό επέλεξαν οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 25 αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας και παρά τα επαναλαμβανόμενα καλέσματα του Βαγγέλη Αποστόλου για συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Πιο νωρίς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μπούτας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως στο πλαίσιο της απόφασης της πανελλαδικής επιτροπής έχει αποφασιστεί και «βγήκαν» ήδη τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ σήμερα οι αγρότες συζητούν για τη μορφή του αγώνα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα προβλήματα που μεγαλώνουν και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης είναι οι λόγοι που τους ωθούν στην παραπάνω επιλογή τους.

Και να σημειωθεί πως την Πέμπτη (18/1) στις 12.00, στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνάντηση αγροτών από όλη την Ελλάδα, όπως και επίσημα γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πανελλαδική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.