Συλλαλητήριο Αθήνα: Κοσμοσυρροή με συνθήματα και σημαίες - Δείτε LIVE εικόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Συλλαλητήριο Αθήνα: Κοσμοσυρροή με συνθήματα και σημαίες - Δείτε LIVE εικόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 04/02/18 - 15:38

Συλλαλητήριο Αθήνα: Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής το κέντρο της Αθήνας, ενόψει του συλλαλητηρίου για την ονομασία της ΠΓΔΜ που αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, όμως ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να συρρέει.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι πρώτοι διαδηλωτές, ντύνοντας την πλατεία Συντάγματος στα… γαλανόλευκα, με τις σημαίες να ανεμίζουν σε κάθε γωνιά, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από μεγάλο όγκο διαδηλωτών που θα βροντοφωνάξουν το σύνθημα της ημέρας: «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Συλλαλητήριο Αθήνα: Ξεκίνησε η απόβαση! Όλα έτοιμα στην πλ. Συντάγματος

Ήδη έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Σύνταγμα, ενώ η περιοχή κινείται στους ρυθμούς του συλλαλητηρίου.

Δείτε εδώ LIVE εικόνα από όλα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος:

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ

επεισόδια

Επί ποδός θα είναι περίπου 19.000 αστυνομικοί, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν , από την προγραμματισμένη αντι - συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στις 12:00 στα Προπύλαια. Οι δρόμοι στο κέντρο έχουν κλείσει από νωρίς το πρωί, ενώ από τις 10 π.μ. είναι κλειστοί και σταθμοί του μετρό, με τους συρμούς να περνούν χωρίς στάσεις.

Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ειδικές ζώνες και φραγμούς με λεωφορεία των ΜΑΤ σε Σταδίου, Πανεπιστημίου και Ακαδημίας στο ύψος της οδού Αμερικής και στο ύψος της οδού Ομήρου, έτσι ώστε να μην συναντηθούν αντιεξουσιαστές και μετέχοντες στο συλλαλητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν