Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Νέες έρευνες για το αυτοκίνητο με τους δύο άντρες

 
Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Νέες έρευνες για το αυτοκίνητο με τους δύο άντρες

Ενημερώθηκε: 05/02/18 - 12:54

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Νέες έρευνες για την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη ξεκινά η ΕΛ.ΑΣ και αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκονται δύο ύποπτοι άνδρες με μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο, μετά τις αποκαλυπτικές περιγραφές ενός μάρτυρα.

Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία οι επιβάτες ενός μαύρου αγροτικού φορτηγού βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από το αυτοκίνητο όπου βρέθηκε νεκρή και με εγκαύματα στο σώμα η 44χρονη, διευρύνοντας τον κύκλο των υπόπτων, καθώς ο ένας εκ των δύο ανδρών που επέβαιναν στο μυστηριώδες αυτοκίνητο φέρεται ότι πέταξε κάτι στα νερά της λίμνης Τριχωνίδα.

Όπως αποκάλυψε ο μάρτυρας, ο οποίος βρέθηκε μαζί με φίλους του στη λίμνη στις 7 Ιανουαρίου, κίνησε τις υποψίες του ένα μαύρο Nissan που ήταν σταματημένο στον δρόμο. Το όχημα, που έφερε δύο γράμματα στην πινακίδα κυκλοφορίας, ήταν χτυπημένο στο μπροστινό δεξί φτερό, ενώ στην καρότσα είχε ένα κλουβί για σκυλιά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: «Μαρτυρικός» ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη!

Όταν ο ίδιος και οι φίλοι του πέρασαν από το σημείο, είδαν έναν άνδρα περίπου 25 χρονών να στέκεται πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, ενώ ο δεύτερος, ηλικίας γύρω στα 35, είχε περασμένο πάνω του έναν ασύρματο, στεκόταν στις όχθες της λίμνης και ακριβώς εκείνη τη στιγμή πέταξε κάτι στο νερό. Και οι δύο, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, φορούσαν στολές κυνηγών, αλλά δεν κρατούσαν όπλα.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, το μαύρο αγροτικό με τους δύο άνδρες τους ακολούθησε για περίπου 300 μέτρα και στη συνέχεια χάθηκε μέσα σε έναν ελαιώνα, ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα η παρέα των φίλων είχε διακρίνει το Ford Ka της Ειρήνης Λαγούδη, που τράβηξε την προσοχή τους λόγω του ασυνήθιστου χρώματός του.

Ο μάρτυρας, που έμαθε από τις ειδήσεις λίγες ημέρες αργότερα ότι στο χρυσαφί αυτοκίνητο που είχε δει βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δηλώνει βέβαιος πως οι επιβάτες του μαύρου Nissan είχαν δει το Ford Ka της Ειρήνης Λαγούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τα μεγάλα ερωτήματα - Τι λέει η αστυνομία για τον θάνατο της Ειρήνης;

Πηγή: Espresso