Πλειστηριασμοί: Αναστέλλονται πλήρως μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου

 
Πλειστηριασμοί: Προσωρινό τέλος στους κανονικούς πλειστηριασμούς

Ενημερώθηκε: 06/02/18 - 22:12

Αναστολή των πλειστηριασμών, όπως τους γνωρίζαμε μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, ενώ την ίδια στιγμή κανονικά θα διεξαχθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ένωσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς- Αιγαίου & Δωδεκανήσου, δεν θα πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί στις 7, 14 και 21 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς- Αιγαίου & Δωδεκανήσου ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

- Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

- Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

- Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα παρέχεται, για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας, άδεια από το Σύλλογο, μετά από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη.

«Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά».p9