Μητσοτάκης: «Δε δέχομαι καμία υπόνοια γεωγραφικού διχασμού της χώρας»

 
Μητσοτάκης: «Δε δέχομαι καμία υπόνοια γεωγραφικού διχασμού της χώρας»

Ενημερώθηκε: 28/03/18 - 18:17

Με τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης και τους βουλευτές Βορείου Ελλάδος της ΝΔ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να κλείσει τις όποιες «πληγές» δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό μεταξύ του κόμματός του και μερίδα κόσμου στη Βόρεια Ελλάδα.

«Ως πρόεδρος της ΝΔ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχθώ οποιαδήποτε υπόνοια γεωγραφικού διχασμού της χώρας. Στόχος μας είναι ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους Έλληνες», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι πρέπει, μέσω των στελεχών της η ΝΔ, να επαναφέρει την έντονη πολιτική και συναισθηματική σχέση με τη Β. Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

ΣΥΡΙΖΑ

Ταυτόχρονα αναφερόμενος στο αναπτυξιακό συνέδριο, που πραγματοποιεί σήμερα στην πόλη ο και την ομιλία του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι «υποβάθμισε τη Θεσσαλονίκη και ρήμαξε τη Β. Ελλάδα. Όλη η υποβάθμιση και εγκατάλειψη της πόλης καθρεπτίζεται στο άχρηστο για την πολιτική αλλά χρήσιμο για ρουσφέτια, γραφείο του Πρωθυπουργού στην πόλη».