Κηδεία Αλέξανδρου Σταματιάδη: Το τελευταίο «αντίο» με σπαραγμούς...

 
Το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη στην Άνδρο: "Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας" (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 22/04/18 - 16:18

Το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη, που έφυγε τόσο άδοξα μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα είπαν στην Άνδρο οικογένεια, συγγενείς και φίλοι.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας, με την οικογένειά του που έζησε όλα αυτά με αποκορύφωμα τον χαμό του ανθρώπου τους, να μην μπορεί να αρθρώσει ούτε λέξη, όπως είναι φυσικό.

"
"

Στο νησί βρίσκονται και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

Το χρονικό της επίθεσης

"

ληστές, 

Οι δύο παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμού. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν.

Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ' επαφής στην πλάτη.

Πάλεψε για 18 μέρες, αλλά....