Πανιώνιος: Χάος με Ζιάγκο, Γιαντζόγλου και οπαδούς!

 
Πανιώνιος: Χάος με Ζιάγκο, Γιαντζόγλου και οπαδούς!

Ενημερώθηκε: 27/04/18 - 15:47

Εκεί που όλοι περίμεναν, πως ο Πανιώνιος θα δώσει τη "μάχη" του, για την παραμονή στην Α1, ξαφνικά προκλήθηκε το απόλυτο...χάος στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης!

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι, η διοίκηση του "Ιστορικού", αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, παρά το γεγονός, πως ο Έλληνας τεχνικός έχει κατορθώσει να φέρει τον Πανιώνιο, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

στιβ

Αντικαταστάτης του, θα... ήταν ο Στιβ Γιαντζόλγλου, ο οποίος έχει να καθίσει σε πάγκο ομάδας από την περίοδο 2015-2016 και την Καβάλα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την διατηρήσει στην πρώτη κατηγορία.

Η κίνηση αυτή, της διοίκησης, έφερε μια απίστευτη οργή, στις τάξεις των φίλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι ξέσπασαν με την επιλογή του συγκεκριμένου τεχνικού, στα social media, ενώ πιο δυναμικά κινήθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου (Πάνθηρες), που εξαιτίας των πολιτικών πεποιθήσεων του Γιαντζόγλου (που έχει εκφραστεί υπέρ της Χρυσής Αυγής) απαίτησαν να "χαλάσε" η συμφωνία!

Έτσι η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να ακυρώσει το deal με τον Στιβ Γιατζόγλου και να αναθέσει τα ηνία της ομάδας στον μέχρι πρότινος βοηθό του απερχόμενου προπονητή, Δημήτρη Μισιακό, με τον Έλληνα τεχνικό όμως να επιθυμεί την επιστροφή του Ζιάγκου.

Παράλληλα, όμως, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Σταύρος Αλευρογιάννης, ένιωσε θιγμένος από την παρέμβαση των οπαδών και φημολογείται έντονα πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει

Τέλος, θέση πήραν και οι παίκτες του Πανιωνίου, που με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν την επιστροφή του Βαγγέλη Ζιάγκου στον πάγκο της ομάδας, ώστε να δώσουν όλοι μαζί, τη "μάχη" τους, για την παραμονή στην κατηγορία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με πολύ προσπάθεια έχουμε φτάσει στη σημερινή κατάσταση και το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος που εχει τεθεί απ το ξεκίνημα της σεζόν είναι η παραμονή και εμείς ως επαγγελματίες παλεύουμε κάθε αγωνιστική γι αυτή. ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας και συσπειρωμένο ΤΩΡΑ πιο πολύ από ποτέ. Αγωνιζόμαστε απ την πρώτη μέρα με αρκετές αντιξοότητες και κόντρα σε πολλούς, η επιστροφή του κόουτς αποτελεί μονόδρομο φτάνοντας στο τέλος αυτής της προσπάθειας για να παλέψουμε και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τέλους στα ίσια. Παραμένουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας, στη φανέλα και την ιστορία αυτής της ομάδας».