Νίκος Νικολόπουλος για Athens Pride: Άλλος το αντιλαμβάνεται ως τραγωδία και άλλος ως κωμωδία

 
Νίκος Νικολόπουλος για Athens Pride: Άλλος το αντιλαμβάνεται ως τραγωδία και άλλος ως κωμωδία

Ενημερώθηκε: 09/06/18 - 15:37

Το απόγευμα θα διεξαχθεί η παρέλαση Athens Pride και και ο Προέδρος της Βουλής αποφάσισε την φωταγώγηση της Βουλής με τα χρώματα του Athens pride.

Με αφορμή αυτό ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την απόφαση του Νίκου Βούτση να φωταγωγηθεί η Βουλή των Ελλήνων με τα χρώματα Athens paride άλλος το αντιλαμβάνεται ως τραγωδία και άλλος ως κωμωδία.

Η αλήθεια είναι όμως ότι μάλλον κανένας δεν περίμενε, η Βουλή να φωταγωγηθεί με τον… ήλιο της Βεργίνας, για παράδειγμα, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες σε δεκάδες πόλεις διαδήλωναν για την ελληνικότητά της, αλλά πολλοί ήσαν βέβαιοι ότι θα φωταγωγηθεί με τα χρώματα του Athens Pride. Και έτσι έγινε…

Γιατί και η Ελλάδα, ως… προηγμένη χώρα, δεν μπορεί να μένει πίσω από τον υπόλοιπο εξίσου… προηγμένο κόσμο και να μην προσπαθεί να μετατρέψει την διαφορετικότητα σε κανονικότητα. Δυστυχώς, είναι η ίδια η Ελλάδα, σήμερα, χώρα της Δημοκρατίας με βάση όσα επιτάσσουν οι εξωχώριες δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και εκτελούνται δουλοπρεπώς από τους εντός Ελλάδος νεοταξίτες.

Όπως έχω τονίσει δεκάδες φορές όμως, δεν περιμένω και κάτι άλλο από πολιτικούς που υποστηρίζουν το «δίκιο των Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες» και ενοχλούνται μόνο από τις ορθόδοξες εικόνες στα σχολεία και στα δικαστήρια.

Όμως για μία ακόμα φορά εκπλήσσομαι από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που και αυτή θέλει να αισθανθεί… περήφανη και γι’ αυτό θα εκπροσωπηθεί επίσημα στο Athens Pride, από τον Γ.Γ. της ΝΔ Βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη κ.α κάτι που δεν έκανε όμως στις διαδηλώσεις για την Μακεδονία.
Ο λαός μας λέει «υπάρχει και Θεός». Εγώ θα προσθέσω: «Υπάρχει και λαός!» που θέλει και μπορεί να απελευθερωθεί από την «διαφορετικότητα» της τελευταίας μνημονιακής 8ετίας»!