Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (18 – 25/6)

 
 Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (18 – 25/6)

Ενημερώθηκε: 17/06/18 - 21:24

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Αλεξάνδρα Καρτά μας ενημερώνουν αυτή τη φορά ότι οι συνθήκες που θα επικρατήσουν τι μέρες αυτές, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία, ότι όλα έχουν τροποποιηθεί.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας δοκιμάσει σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Την Πέμπτη στις 21/6, θα στρέψετε την προσοχή σας σε ένα οικογενειακό θέμα. Το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων δεν θα αργήσει να έρθει και η εβδομάδα τελειώνει με ένα μικρό οικονομικό [σοκ], που αφορά επίσης τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε σίγουρα την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά ζητήματα, που θα σας κάνουν ανήσυχους για το μέλλον. Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει ένα προβάδισμα σε πνευματικές ασχολίες και θα πετύχετε κάποιους στόχους σας, με πολύ προσπάθεια βέβαια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τελευταίες μέρες που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα σας χαρίσουν απίστευτη ενέργεια, ώστε να κάνετε πράγματα που εκκρεμούν. Από τις 21/6, θα πέσουν οι τόνοι και θα βρεθείτε μέσα σε αμφιβολίες για τα οικονομικά και τα προσωπικά σας ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα σας χαρίσει ένα προβάδισμα που θα αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ταξιδέψετε ή να σκεφτείτε ένα νομικό θέμα που θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας από τις 21/6, σας χαρίζει αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να μην έχετε την καλύτερη διάθεση αυτές τις μέρες, αλλά θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε έναν στόχο που θα δείτε τα αποτελέσματα αργότερα. Από τις 21/6, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας όρια στην προσωπική σας ανάπτυξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ κατάλληλη περίοδος να συναντήσετε φιλικά πρόσωπα, να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να φροντίσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Ένα ευχάριστο ταξίδι μπορεί να γίνει αφορμή να αποφασίσετε το μέλλον μίας συναισθηματικής σας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας κάνει αρκετά ευάλωτους σε προσωπικά θέματα. Μπορεί να έχετε μία λαθεμένη άποψη για ένα προσωπικό σας θέμα και να νιώθετε αδύναμοι στο να ορίσετε εσείς την μελλοντική σας εικόνα με την επιλογή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με ψυχική ανάταση, όπως επίσης θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποια ζητήματα, που η βάση τους βρίσκεται σε συμφωνίες και υπογραφές. Ο Ήλιος στον Καρκίνο, από τις 21/6, θα είναι για σας μία υπερευαίσθητη περίοδος, ιδίως τις επόμενες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά παράλληλα θα έχετε μία καλή συμφωνία στις 19/6, όπου θα σας δώσει ώθηση επαγγελματική. Ένα προσωπικό θέμα θα πάρει περίεργες διαστάσεις στις 21/6, ενώ το Σαββατοκύριακο θέλει προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όμορφες στιγμές θα ζήσετε με φιλικά σας πρόσωπα, ενώ κάτι που είχατε κατά νου στις 19/6, θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία. Οι μέρες αυτές θα έχουν την προσοχή σας στραμμένη στα προσωπικά σας θέματα, αλλά θα πρέπει πρωτίστως να υπερνικήσετε τις ανασφάλειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα είναι και η πιο εύκολη εβδομάδα σας, έχοντας μία σχετική κούραση από το τελευταίο διάστημα, που δεν συμβαδίζει με τις επιθυμίες σας. Οι περισσότεροι από σας θα κάνετε μικρές ή μεγάλες εκρήξεις, που θα έχουν στόχο κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία περίοδος συναισθηματικών υποθέσεων ξεκινά για σας από αυτή την εβδομάδα. Βέβαια να προσέξετε τα λόγια των άλλων να συμβαδίζουν με τα έργα τους. Οι εσωτερικές σας εντάσεις, θα σας δώσουν [μικρές] απογοητεύσεις με άτομα που βρίσκονται σχετικά κοντά σας.