Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (09-10/07)

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (09-10/07)

Ενημερώθηκε: 09/07/16 - 01:24

ΚΡΙΟΣ

Μάλλον ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει, με πολλές συζητήσεις που δεν θα έχουν πάντα το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Μην βάλετε κανένα πρόγραμμα τώρα γιατί μάλλον θα ανατραπούν κάποια σας σχέδια χωρίς να καταλάβετε και τον λόγο. Συναισθηματική ένταση αλλά την Κυριακή το βράδυ θα υπάρξει μεγαλύτερη συνεννόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματικά τερτίπια και αναστατώσεις, κρύβει αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε κατά νου να πάτε ένα μικρό ταξίδι, μάλλον θα πρέπει να έχετε στα υπόψη σας ότι θα πάρετε μία [ψυχρολουσία] από τον σύντροφο και όχι βέβαια από τον καιρό που σε αντίθεση με τις συμπεριφορές των άλλων θα είναι πολύ ζεστός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν με ένταση και κάποια ανατροπή στις καταστάσεις. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι και η καλύτερη και ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση λόγο κακής συνεννόησης. Επαγγελματικά μην αμελήσετε να ελέγξετε και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν αυτό το διήμερο βρίσκεστε σε μετακίνηση, μάλλον θα πρέπει να προγραμματίσετε πάρα πολύ καλά το κάθε τι. Μην πείτε στους άλλους λόγια που πληγώνουν ανεπανόρθωτα τα συναισθήματα τους. Βρείτε άλλους τρόπους να κάνετε παράπονα χωρίς να καταστρέφετε τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές αναστατώσεις θα σας βάλουν σε κάποιες περιπέτειες και θα σας δυσκολέψουν τις επιλογές σε αγορές που τυχόν θα πρέπει να κάνετε. Μία προσωπική σχέση σας έχει προβληματίσει αρκετά και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν στις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή έχει αρχίσει και σας προβληματίζει αρκετά. Η ωριμότητα είναι το στοιχείο που βρίσκεται τώρα πλέον σε κάθε σας βήμα. Αν ο σύντροφος σας είναι επιπόλαιος και βιαστικός σε ότι σας απασχολεί, μάλλον πολύ σύντομα θα του δείξετε την πόρτα εξόδου.

ΖΥΓΟΣ

Ένα μοναχικό Σαββατοκύριακο από επιλογή μάλλον παρά από συνθήκες. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας αυτό το διήμερο θα φαίνονται αόρατοι, γιατί το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε διάφορα άλλα γεγονότα που σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Το βράδυ της Κυριακής υπάρχει μία αλλαγή διάθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν σκέψεις για κάποια δικά σας άτομα που σας έχουν πικράνει. Με την στεναχώρια δεν θα βγει κανένα συμπέρασμα, παρά μόνο θα διογκωθεί περισσότερο το πρόβλημα αυτό, που ευτυχώς δεν θα κρατήσει αρκετά. Φροντίστε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν θα πρέπει να δείτε κάποια επαγγελματικά θέματα, μην το κάνετε αυτό το διήμερο. Φροντίστε να βγείτε, να διασκεδάσετε να απαλαγείτε από τα βάρη που σας έχουν προσθέσει κάποιοι. Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξιδάκι, φροντίστε πρώτα να είστε καλά στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε διακοπές, θα πρέπει όμως να προγραμματίσετε την ξεκούραση σας σε κάθε περίπτωση. Υπάρχει περίπτωση αυτό το διήμερο να σας επισκεφτούν άνθρωποι που είχατε να δείτε αρκετό καιρό. Αν περιμένετε κάποιο μήνυμα, ίσως να αργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πίεση και αρκετή κούραση σας επιφυλάσσει αυτό το διήμερο. Μπορεί να αποφασίσετε να φτιάξετε κάτι μέσα στο σπίτι σας ή να εργαστείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο ακόμη και αν αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Κάποιος έρωτας σας έχει βάλει σε πολλές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συντροφικές σχέσεις περνούν σε μία περίεργη καμπή. Μην αναλύσετε το γιατί και το πως, διότι δεν είναι σίγουρο ότι θα βρείτε απαντήσεις. Αν έχετε στεναχωρεθεί για κάποια επαγγελματική αποτυχία, αφήστε λίγο χρόνο ώστε να ωριμάσουν οι καταστάσεις και να πράξετε με ηρεμία.