Γιατί δεν εφησυχάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού στον αγώνα απόψε με την Λουκέρνη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Τι ζητά από τους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα απόψε με την Λουκέρνη

Ενημερώθηκε: 16/08/18 - 11:37

Μπορεί ο αποψινός επαναληπτικός αγώνας του Ολυμπιακού με την Ελβετική Λουκέρνη να είναι μια τυπική διαδικασία, όμως ο προπονητής του «ερυθρόλευκων» θέλει απόψε, στις 20:30, να διαπιστώσει από τους παίκτες του ότι έχουν αλλάξει νοοτροπία και έχει επανέλθει η δίψα για διακρίσεις γεγονός που απουσίασε την προηγούμενη χρονιά, (LIVE μετάδοση Cosmote Sport 1 και thepressroom.gr).

«Είμαστε καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή και νέα πρόσωπα. Όλοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αυτό αποτελεί και μόνο κίνητρο. Δεύτερον όποιος παίζει στον Ολυμπιακό όλοι πρέπει να παίζουν για τη νίκη. Τρίτον όσοι ενδιαφέρονται για την καριέρα τους πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος. Γι' αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν ανατροπές. Έχουμε δει ομάδες να έχουν πάρει καλό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να έχουν κακό. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0», δήλωσε ο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Swissporarena, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Όσον αφορά την σύνθεση της ομάδας στο σχήμα δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με αυτό που είδαμε στο «Γ. Καραϊσκάκη». Ο Πέδρο Μαρτίνς θα εμπιστευτεί τους έντεκα του 4-0 του πρώτου αγώνα.

Δηλαδή με σύστημα 4-3-3 πιθανή σύνθαση είναι: Σάλβι - Γκρίθερ, Σουλτς, Σμιντ, Σίντλερ - Βοκά, Γκβίλια, Βάργκας - Σνέβλι, Ελέκε, Σίουρπφ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες φάσεις του πρώτου αγώνα: