Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο Πειραιά έξω από δικηγορικά γραφεία

 
Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο Πειραιά έξω από δικηγορικά γραφεία

Ενημερώθηκε: 22/08/18 - 09:18

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κτίριο στην οδό Φιλελλήνων, στον Πειραιά, όπου στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιριών και κυρίως δικηγορικών. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από την έκρηξη ευτυχώς, όμως προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο.

κτίριο

νομική εταιρεία

Στο στεγάζεται συγκεκριμένα που εξειδικεύεται στους τομείς ναυτικού δικαίου, τραπεζικών εργασιών και ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων, δικαστηριακής πρακτικής και επίλυσης διαφορών δικαστικά και εμπορικών θεμάτων.

αστυνομικές πηγές

Σύμφωνα με πληροφορίες από , στις 2:00, πέρασε ένα αυτοκίνητο από την οδό Φιλελλήνων και μόλις έφτασε στο ύψος του συγκεκριμένου κτιρίου, άγνωστος που επέβαινε στο ΙΧ πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό. Στη συνέχεια το ΙΧ αυτοκίνητο, απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζονται η ΔΟΥ Πειραιά και γραφεία, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσαν, μεταξύ άλλων, άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που προσπαθεί να εντοπίσει τα κίνητρα των δραστών ενώ γίνεται έρευνα και σε παρακείμενες επιχειρήσεις μήπως τυχόν υπάρχει υλικό κλειστού κυκλώματος που να έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.