Ολυμπιακός: Προβλημάτισε αλλά προκρίθηκε!

 
Ολυμπιακός: Προβλημάτισε αλλά προκρίθηκε!

Ενημερώθηκε: 31/08/18 - 00:01

Αν και προβλημάτισε πολύ, με την εμφάνισή του, δίνοντας την ευκαιρία στη Μπέρνλι να δημιουργεί και να χάνει απίθανες ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός, άντεξε και με το 1-1 που απέσπασε στην Αγγλία, πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι παίκτες του Σον Ντάις έκανα ό, τι ήθελα στον αγωνιστικό χώρο, του "Turf Moor" έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν, με κορυφαία το δοκάρι του Βόουκς στο 48', αλλά η τύχη χαμογέλασε στους «ερυθρολεύκους».

Σε μία από τις λίγες αντεπιθέσεις που έβγαλαν, ο Ποντένσε στο 83' σκόραρε, «κλειδώνοντας» την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Οι Άγγλοι συνέχισαν την πίεσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 86', με το γκολ του Βίντρα έπειτα από στατική φάση, κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο υπέφερε ο Ολυμπιακός και στα 90 λεπτά.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στο Νησί πέτυχαν την πρόκριση και περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής, ώστε να μάθουν (μαζί με τον ΠΑΟΚ) τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Χίτον – Μπάρντσλεϊ, Μι, Λονγκ, Τέιλορ – ΜακΝίλ (75’ Γουντ), Γουέστγουντ, Χέντρικ, Λένον (75’ Κορκ) – Βόουκς, Μπαρνς (65’ Βίντρα)

Πάγκος: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Γουόρντ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης – Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας – Καμαρά, Μπουχαλάκης – Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε (94' Σισέ) – Γκερέρο (71’ Κούκα)

Πάγκος: Χουτεσιώτης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ