Σε "οίκο ανοχής" ο Τρύφων Σαμαράς

 
Σε "οίκο ανοχής" ο Τρύφων Σαμαράς

Ενημερώθηκε: 24/10/18 - 14:35

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγουν για τον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο κομμωτής των celebrities αναμένεται να αποκτήσει περίοπτη θέση σε έναν... οίκο ανοχής! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Δεν χρειάζεται, όμως, να πάει κατευθείαν το μυαλό σας σε κάποιο ροζ σκάνδαλο.

Ο Τρύφων θα βρεθεί σε σπίτι με κόκκινο φωτάκι για λόγους θεατρικούς, αφού συμφώνησε να κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους στην παράσταση «Γόβα παρθένα», η οποία θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Τάκη Βαμβακίδη, ο οποίος επιμελείται και τη σκηνοθεσία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του τελευταίου να συνεργαστούν έπιασε λιγάκι απροετοίμαστο τον δημοφιλή hairstylist. «Υπάρχει ένας ρόλος που είναι για σένα. Θα ενσαρκώσεις τον διευθυντή ενός οίκου ανοχής» του είπε ο Πόντιος ηθοποιός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

Ο Τρύφων αρχικά ξαφνιάστηκε, κατόπιν γέλασε με τον ρόλο και αφού διάβασε τα κείμενα της κωμωδίας, τα οποία υπογράφει ο Δημήτρης Πιπερίδης, απάντησε θετικά.

Ακολούθησε μια συνάντηση του γνωστού κομμωτή με όλη την ομάδα του θεατρικού πρότζεκτ και σήμερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για το έργο στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τον Τάκη Βαμβακίδη και τον Τρύφωνα Σαμαρά, βασικούς ρόλους στην παράσταση κρατούν επίσης ο Αλέξης Παρχαρίδης και η Ινα Τσικοπούλου. Η πρεμιέρα της «Γόβας παρθένας» θα δοθεί σε σκηνή της Καβάλας και στη συνέχεια ο θίασος θα περιοδεύσει σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τρύφων Σαμαράς παίζει στο θέατρο. Το είχε κάνει και το 2011 περιοδεύοντας και τότε με την παράσταση του Γιώργου Βάλαρη «Οι απελπισμένοι». Τρία χρόνια μετά, ακολούθησε η συνεργασία του επί σκηνής με τον Μάρκο Σεφερλή στην επιθεώρηση «Allou Fun Mark», όπου είχε υποδυθεί τον hairstylist της Κοντσίτα! Την ίδια περίοδο ο αγαπητός κομμωτής είχε συνεργαστεί και με τον Λάκη Λαζόπουλο, κάνοντας μια guest συμμετοχή στο σίριαλ «Διά ταύτα» σε συνδρομητικό κανάλι.

Espresso

Πηγή: